Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
partizani su bili srpska vojska, odrasti crvenokožac. zato su se ovako lako pomirili s četnicima. samo glupi bosanac može bacat cvjeće pred najveće dušmane, od partizana do miterana
@pipo nema tu šta interesantno...tuđman je bio major UDBE, svi oni igraju za isti tim lustracija samo nije provedena u BIH, SRBIJI i gle čuda - HRVATSKOJ!
Slazem se u vezi ove izjave o povezivanju desne politicke opcije sa fasizmom, zaista to moze samo neko ko nema veze s mozgom. Bolje bi mu bilo da malo skrati jezik, a mozda je vec i senilan, mnogo godina ima pa ce mu oprostiti, inace lupeta sta ko hoce i pune usi nepismenom narodu koji za Evropu zna samo sa tv i sta im ovi mamlazi kazu. A demokratija i ne bi bila demokratija da nema razlike medju strankama, visestranacja, raznih opcija. To ce reci da neki ili nemaju pojma o osnovnim demokratskim nacelima, slobodama govora i udruzivanja, sta reci osim-strasno!!!
Ma genocidasi i skutori su najveci fenomen sadasnjice........seljacko moronsko inbecilni !!!!!
Meni su najinteresantnija pojava Shkutori, u proslom ratu bili ustashe,a u ovome likvidirali prave ustashe sa Kraljevicem na celu i prihvatili chetnicku ideologiju ali pod shahovnicom. BIH4EVER!
@ECO......cobane mali ce..icki......za koga ste vi davali zivote za Drazu.......sikter inbecilu !!!!! I naravno da jos nije iskorijenjen......dok god postoji genocidni blentitet i u njemu mali cobanski cet..cici koji velicaju lik i djelo Mladica i Karadzica.......najvecih genocidasa danasnjice !!!!
O Boze, potomci handzarlija u NDH nacista pricaju o borbi protiv fasizma. DJedovi vam se u grobu prevrcu, a vi mazlimani tako. Oni su zivote dali za Hitlera i Pavelica a danasnji islamski proorijentisani njihovi sinovi procaju o borbi protiv fasizma. Kakva patetika.
Sva ova obiljezavanja nose dnevnice, a narod placa kao i uvijek. Mada od toga niko nema koristi osim onih na bini, koji nam drze govor...
Direktno povezivati desnu političku opciju sa fašizmom mogu samo kvazi-intelektualci koji su nezavisni jedino - od pameti! Pogotovu još što se kao neakav autoritet pojavljuje bivši oficir OZN-e Jure Galić, koji bi u svakoj normalnoj državi krivično odgovarao zbog zločina i terora koje je njegova služba počinila u Hercegovini, gdje je bio nadležan.
SRB-INE možeš se sageti i podudlati nam kitu obrezanu. aj ubolest.
vratite deda mraza u obdanista i ukinite vjeronauku u istim ne morate da farbate u zeleno cak i trotoare ne slavite Dobrovoljacku i Tuzlansku kolonu kao dane oslobodjenja Uhapsite i osudite Nasera Orica...Aliju Izetbegovica podhumno osuditi na 1000 godina i oduzeti mu sve pocasti...imena ulica i trgova ne smiju se zvati po bosnjackim zlocincima i teroristima ako nemate nikog normalnog stavite brojeve protjerati sve mudzahedine, pohapsite one koje su ih doveli Harisla Silajdzica i slicne te tim i slicnom organizacijama zabranite djelovanje onda cete imati moralno pravo da pricate o fasizmu i mozda vas neko i ozbiljno shvati do tad samo mlatite praznu slamu i gubite nase dragocijeno vrijeme na budalastinju aj u zdravlje
kakav fašizam moj galiću, pa ti koketiraš sa fašistima na vlasti! umjesto da se sve boračke organizacije udruže u jednu iz sadašnjih 200, pa pomlate ovu stoku razjedinjavačku na NACIONALNOM BOSANSKOM PLANU, vi nam skupa podmećete da je bosanstvo=fašizam besramni ste, crvena i zelena i plava banda zajedno