Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad bih nece u eu dok ove presude ne budu sprovedene, da se ne lazemo.
@naftalin Da se ne lažemo, Bosna nikad neće u EU. I ako i kada uđe, ta EU neće biti EU kojoj mi težimo danas.
Lakrdija nato ECHRa i lopova Vehabović koji je glasao i sudio u ovom predmeta. Morao je obavijestiti sud ECHR da je stranka umrla i da se ne može suditi već postupak obustaviti.
Odluke Europskog suda.......naglašavaju da je moguće zaštiti konstitutivnost na način da i drugi se imaju pravo kandidirati ali da Dom naroda bira Predsjednika.
A HDZ se zali zasto Hrvat Zeljko Komsic, koji zivi u Sarajevu nije jednak Hrvatima iz Hercegovine?! Vjerovatno necu nikada dozivit, ali se jednog dana nadam da cemo imati priliku da glasamo za jednog predsjednika, a ne za jednu partiju ili jednu nacionalnu pripadnos!
Kako ce sada Bakir, Niksic i Kojovic usvojiti Covicev nacisticki Izborni zakon? Dino jos nema pojma sa kakavim hostaplerima i lesinarima ima posla.
Vehabović??? Hmmmm...
Pa nisu samo srbi diskriminirani ni hrvati u federaciji nemogu izabrat svoga clana predsjednistva redovito ga biraju bosnjaci
Ovo je sda teketabis koji se bavio kriminalom još dok je radio u ratu u MUP Kantona Sarajevo. Smeće pokvareno
Još jedna u nizu presuda koja dokazuje da ustav BiH ima diskriminatorni odnos prema stotinama hiljada stanovnika BiH. Očigledno je da nam treba novi ustav bez bespotrebnih entiteta, kantona i bez pojma "konstitutivan" kako bi svaki stanovnik BiH imao ista prava ali i zbog ekonomskih razloga jer znamo da entiteti i kantoni troše stotine miliona € godišnje.
Vehaboviću , eno došo onaj iz Hrvatske , "Grdan" Grlić Radman pa nešto kaki . Objasni mu životati , šta znači ta presuda !
Dokaz problema u ljudima? 🤔