Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Program na bosanskom je namijenjen onima koji bi htjeli da dobiju posao u javnim,državnim ,kantonalnim ustanovama,bh telecomu a nemaju mladomuslimanski pedigre,ili 30.000KM za \"štelu\"
Najgluplji si TI! Pored SDA lopova koji nas predstavljaju u arapskom svijetu i mr 10% zvanog haris silajdžić NEMOŽEŠ arapima prodati ni čačkalicu.Halal certifikate ti imaju ovako,i nekoliko proizvođača piletine,vode,ali ih NEMA na arapskom tržištu jer nisu sda lopove i hareta ZAKITILI kovertom.Jel sad jasnije paneglu
UKOLIKO SE NE ZA:YE:BA:JES U:BI:J SE !!!!!!!!!!! NEGO KAD CE SE DJELITI KAO PRAVA SOTONISTICKa DIPLOMA (i TO JE ZNANOST)????
Gledam ovu stoku kako ujeda, kako nesto kritikuju! Fuj! Omrzli ste mi ovja narod jer ste ljubomori, iskompleksirani, zatucani! Cuj religija nije nauka. Praznoglavi, u samoj definici nauke naces odgovor na svoju nebulozu. Eto, vi konobarisite i onda kritikujte ove lijepe, bistre i radine ljude sto dobise diplome. Davno sam ja rekao da je sirotinja najgora od svih: ljubomorni kerovi, nerealizovani, učmali. FUJ! Cestitam diplomcima, aferim!
kad vi budete u stanju zavrsiti makar ugostiteljsku srednju onda se javite. FIN je univerzitet koji je priznat cak i USA, a to sto vama sve smeta, pa to je vec privatni problem ili mozda zavist....
more li se na ovom vakultetu izucavati trljanje macke od cilim i dobijanje struje ja ne mogu vise izdurat sa ovim racunima za struju.tesla je mala maca za ovaj nas izum trljanja macke od cilim.
Lijepo od sarajevo-x da pomaze Islamskom fakultetu i proslijedjuje njihove informacije. Ova saradnja je vrijedna svake pohvale. Neka vas Allah Milostivi nagradi najljepsom nagradom.
lažna nauka lažni fakultet al u lažnoj aljinoj filđan državi izgleda regulara sve
sranje u bojama
kurs podobnosti
babo,babo odlucio sam koji cu fakultet upisati rece mali mehmed.koji upita ga babo sa mindera? elektro medresu odgovori mehmed.pa sta ces raditi sa tim fakultetom?? palicu i gasiti kandilje na dzamiji.
Diploma u islamskim RUKAMA???
\"Fakultet islamskih nauka\" nigdje veze. religija nije nauka, nit\' ce ikad biti. jos jedan perfidni teisticki pokusaj da digne kredibilitet podvlacenjem pod racionalne grane ljudske djelatnosti.
U tekstu nigdje ne pise kakav je to i o cemu kurs. I cemu sluzi? Nije valjda da se neko s ovim moze zaposlit? Mada, ni to me ne bi iznenadilo
Nema glupljih ljudi nadaleko od Bosanaca... Pa katolicka industrija se okrece proizvodnji halal hrane, sertificirane halal hrane. Turisticke agencije organiziraju halal putovanja... A mi jadni ko sto jesmo i zaostali, neznamo iskoristiti tu prednost sto imamo prijatelje u Islamskom svijetu, sto smo Muslimani... E pa zato i jesmo gdje smo...