"To bi bio veliku udar za građane"
104
Fajon: Učiniti sve da se ne vrate vize
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uso bi u nju ko hitler u poljsku
Znaci, dolaze vize opet...
A KAKO SE MORE OTICI IZ BOSNE U DIJASPORU???NEMA OVDJE HLJEBA NI SALAMETA.......
ja sam vani od 82 godine znaci prije rata sam napustio BIH.....mogu vas od para napraviti stoko jedna ljumorna!!!u bosnu dolazim samo jednom godisnje da uzmem pare od kirije i ostanem 4-5 dana,eto koliko mi je stalo do bosne.......pono srece zelim svima u bosni!!
Kao da ce nas neko pitati za misljenje, ako budu htjeli uvesti ponovo, uvesce ih. Ova zena mi izgleda nekako previse zabrinuta za bosance, ne znam koliko je to iskreno. Ipak je ona slovenka, a oni samo gledaju svoj interes.
Ova cestita zena se vise bori za obicni Bosanski narod vise nego nasi politicar koji mogu sa diplomatskim pasosima i nasim parama putovat kud pozele. Prst ili nesto drugo na celo ako mozga imate, te ne pljujte boljeg od vas.
Hvala Tanja ali mi smo bijednici tako da nama vize ni ne trebaju sve zahvaljujuči našoj expertnoj vladi.
Ne bi bilo lose da nam vrate vize. Puno narod putuje, gleda te uredjene drzave i onda se vrate u Bosnu i pitaju ove moje iz SDA sto nije tako kod nas. A ako nam uvedu vize, putovace Bosnjaci samo u Pakistan, Iran, Afganistan i kad se vrate bice sretni sto zive u Bosni.
ma bolje da nam udare vize jer meni nije potrebna a ovi sto dolaze iz bosne i traze azil samo nas sramote i ponizavaju!!!!
Vnago tanja. I tebe I tvojih viza ...
pusi mi cunku..
Jest` ova dosadna s ovim vizama, j.e.b`o joj bog m.a.t.e.r vise!
ako je za građane, ona će do toga doći
Tanju za predsjednika BiH !!!