Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nije-hrvat-pas-iz-rijeke-vrbas/511180.aspx
Ja bi nju sprzio ko lamelu
GOSPODJO FAJON ZGLEDATE MI KO FAZON SA GOVORNOM MANOM. OPET HERA IZ LIBIJE. JA IMAM ISKRENU ZELJU DA PUTUJEM KO SAV NORMALAN SVIJET DA VIDIM PRISTINU I SVE CARI KOJE ONA PRUZA, DA VIDIM KARIBE U ITALIJI I VELIKU BRITANIJU I KONZULA U MONAKU, JER MI JE PRICO KAD ODES U MONAKO DA JE TAMO NAKO DA NIJE NESTO REKO HERA DA SU OVA GORE GOSPODJA I MUHAMED ALI ISLI U MEKU NA VASER I DONIJELI SARME ZA DJECU SA POSEBNIM POTREBAMA! ETO MOJI GRADJANI TO JE ONO STO CEMO DA DOBIJEMO SA UKIDANJEM VIZA! ALI NE BOJTE SE KAD UKINU VIZE SIGURNO CE IZMISLIT NESTO NOVO NA STA CEMO MORAT CEKAT NAREDNIH 10 GODINA! OPET HERA IZ LIBIJE! HVALA!
jebite se . hera IZ LIBIJE ZATO STO NAS STAVLJATE SA TETOM ALBANIJOM DABOGA NIKAD NE USLI U TU NAKU UNIJU PA MORALI VADIT KRV DA BI OTSLI U EVROPU.ZNAM!
VIC GODINE, BOSNI DA UKINU VIZE!! mogla bi ona meni p.o.p.u.s.i.t.i.
dobicemo vize, oleeeeeeeeee svejedno me boli q kad nemam kesa da odem do jablanickog... imacemo samo odljev radne snage a ko turisti nece otici 100 ljudi na godinu (citaj politicari)
Za \'\' Narod zna\'\'.Nemoj mi samo reći da će,zahvaljujući SDA,BiH biti ukinute vize?!Pa ti si prirodno glup!!!!Go back to cave where you belong.
@sirokobrijeza...bruderu, mi zadovoljni s ovim ako dobijemo..i opet ostajemo bosanci ;) a baška što si ti bosanac, ali mislis da si hrvat ;) kad budes zivio u Kroaciji onda ces to i biti, sad za sad si sve \"naš\" i ostat ćeš ;) BOSANSKO-HERCEGOVAČKI junače! Karim Benzema ;) \"Karim\" !
Ko zadnji izađe,nek\' ugasi svjetlo!!!!
Sad će Muslije da se vesele Božiću, hehe
do onog tamo Božića, možda, al ovoga ne
samo da primjetim da je ispunjeno jos jedno obecanje koje je dala SDA. Narod zna!
Draga Tanja, Hvala na tvom aganzmanu i doprinosu za obicne gradjane Bosne i Hercegovine. Sada moji roditelji i ja mozemo putovati po svijetu. to je pravo svakog covjeka., sloboda kretanja.
ja bih opalio ovu Fajon...
Ajd ne rise... Da znas sta se desava ovamo po stadionima pa nikom nista....