Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sud je malo neodlučan..a možda i nije..
Mirvad Kurić će izvesti performans "Oslobađanje" i predstavu "Štefica Cvek u raljama života"!
Cirkus se nastavlja a ocito za ubistvo cele koje su izgleda pocinili podrumasi nece niko odgovarati............
Kod nas je ono: pritvori, pa pusti, pa opet pritvori pa pusti..... De vi u Sudu odlucite se vec jednom. Ili tamo ili vamo ili pustite covjeka ionako na kraju cete ga pustiti i "pojeo vuk magarca"
lopeve jedan isti si kao i bakir majmune jedan
Diznilend opšti
Niu ciganskoj čergi se ovako ne "krpe".
pray for fahro
Vidi ga , isto "jazavac pred sudom "
Ko bi gori sad bi doli
Izašao ćaća napolju!!
Eeeeh. Nebočaj gdje se nalazi Fahrino VJEJOVNO PORODIČNO imanje je pravo naselje Bošnjaka sa velikim B (na kojem insistira Fahro na sudu) : Nacionalnost 1991. Muslimani 94 Srbi 356 Hrvati 0 Jugosloveni 13 ostali 2 Ukupno 465 https://sh.wikipedia.org/wiki/Nebo%C4%8Daj
Eeeeh. Nebočaj gdje se nalazi Fahrino VJEKOVNO PORODIČNO imanje je pravo naselje Bošnjaka sa velikim B (na kojem insistira Fahro na sudu) : Nacionalnost 1991. Muslimani 94 Srbi 356 Hrvati 0 Jugosloveni 13 ostali 2 Ukupno 465 https://sh.wikipedia.org/wiki/Nebo%C4%8Daj
Sad pamet u glavu, opet na neki dernek sa dajdžom Riletom
Ponosan sam na to na ovako znacajan dan za bude ti ukinut pritvor ! Armiji Repulici Bosne i Hercegovine Sretan 24. Rodjendan od osnivanja ! A samim time ujedno i sebi cestitam rodjendan vise sam nego presretan sto sam rodjendan na dasanji dan ! :)))
LAfee mooj hvala na pitanju i brizi ! :)) U van serijskoj Smekerskoj formi :* :*
TV Žurnal: Afera Fahro
https://youtu.be/ScMc1-1Hvp8
Sud je malo neodlučan....bil piškili bil kakili