Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IT igra veliku ulogu danasnjim kampanjama, radio sam na kapmanjama u vise zemalja i SDP najbolje primjenjuje ovakav vid kampanje. Iskreno....SDP jeste jedina zdrava alternativa sto se tice politickih partija u BiH. Vidno gura mlade prema vrhu. Radi na sve i jednom podrucju ili bar pokusava. Ne puca na nacionalnu pricu kao vecina partija sto je definitivno najveci plus. Forsiraju regionalnu saradnju i jacanje vanjske politike dok ostali vecinom biraju po jednog jakog svjetskog vodju da kupe mrve pod stolom. Jecanje putnih komunikacija, energetika, saniranje poplavljenih podrucja........ Realno mogli smo daleko gore proci.
hahahaha
Zlatko mafijaš zdrava alternativa? nabijem i tebe, zlatka, bakira, dodika i sve politicare na q*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Oni u svemu prvi, nastavite raditi kao i dosad, napredak je evidentan
Pored opsturikcija uradjeno je toliko toga, odavno to nije vidjeno u BiH, a da rade na ovoj vrsti komunikacije sa gradjanima rade, vidno je i za pohvalu
komunikacija sa gradjanima je kljucna ako se zeli napredak, a oni ocigledno zele, jer to ne vidimo kod drugih stranaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan u nizu dokaza da SDP okuplja obrazovane i sposobne mlade ljude koji znaju koristiti savremenu tehnologiju te na taj nacin vode kampanj SDP-a. Dok drugi svoje kampanje baziraju na prevazidjenim metodama takmiceci se ko ce vise zidova unakaziti likovima ljudi zeljnih slave i fotelje, SDP prati trendove i najiskrenije podrzavam ovakvu vrstu kampanje.. SDP uvijek i zauvijek prvi u svemu!!
Napravimo korak naprined sa IT
milijardu i 800k korisnika iz BiH kap u moru :D po koliko to profila svako ima, 450? Sve klixovci, garant, kad ih banuju da mogu hejtat i dalje :D
Pa uce od najboljeg lazova na svijetu, doktora spina, Alastair Campbella. Desna ruka Tony Blaira, kasnije David Camerona. Niste ni svjesni koliko su njegove usluge skupe, a imate o tome clanak na Oslobodjenju. A inace nisam internet ratnik neke politicke stranke, nabijem ih sve na neku onu stvar, ali bojim da se nema sluha za obicne gradjane i da mi bezveze flautamo cunu 20 godina
nece jambo plakate ali hoce alistera koji spin.
Uvijek korak ispred ostalih. Samo tako nastavite :) u inat ostalima :*
Ovo je veliki plus za stranku jer ko uspije verifikovati onda se vidi da je u pitanju neka ozbiljna stvar.
Druge stranke ni ne znaju sta ovo znaci a hoce da vode drzavu...
SDP i jeste najnaprednija stranka sto se tice socijalnih mreza i treba da bude verificirana njihova stranica. Jedini nisu kupovali lajkove da nabiju popularnost page-a.
Jok, nikako
Dobro je to što je SDP "IT osvještena" stranka, te razumije značaj društvenih mreža na internetu!
kako mrzim pretenciozne naslove, to je cudo. cuj molim te facebook "verificirao" stranicu sdp-a. bgmi ko da je facebook zaposlio 10.000 bosanaca, pod okriljem sdp-a. pa svaki usljo moze "verificirati" bilo kakvu facebook stranicu. pa i onu sa najvecim droljama osnovnih i srednjih skola, a cini mi se da je i sdp nesto slicno "verificirao".
Svaka cast SDP-u. Jos jedan dokaz da su informaticki i organizaciono najjaca stranka.
doslo je napokon vrijeme da sve informacije budu dostupne u kratkom roku, drago mi je da su to i pojedini politicari prepoznali
ccc, Kemo dragi, gdje nalaziš ove glupsone, pa vidiš li ti kakve oni nebuloze ovdje pišu i za šta ih plaćate?! Kakvo traćenje vremena i novca.
Naslovnica ko struja!
A dje su oni Ustamujic i Cevra ,oni devrovi sto su radili po FB i portalima?
Ovo govori samo o tome da SDP napreduje,da je stranka 21. vijeka i da su jako bliski sa mladim ljudima.Svaka cast.
Hajde šuti tamo spodobo plačenićka, gluposti ponavljaš ko papagaj, smiješan si.
Naslovnica radi 24 sata na dan i nemojte ga sekirati, malo je nervozan
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jako je bitno da direktno komuniciraju s gradjanima, treba se slusati misljenje naroda na taj nacin se mogu rijesiti mnogi problemi, popraviti greske koje se dese i koje su normalne jer svi grijesimo. Problem je sto vecina drugih misle da sve znaju, da su najpametniji ili sto je jos gore ne zanima ih napredak ove zemlje, ali nazalost i dalje dobijaju podrsku.
Džaba vam sve, u oktobru padate žestoko.
Naslovnica Razocarat ces se u oktobru, puno ponavljas to,neki strah te hvata, od cega, zasto, reci, napisi!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)