Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci moramo sami da dodjemo i da uzmemo ono sto je nase..dobro
Jedva čekam da dođete , pič.kice
onomad su 10 cetnika bili usred Sarajeva sa zastavama i transparentima ispitivali teren,polako,nemoj da zuris
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
........evo kako je gamad oficirsku razgolitio jedan od vodećih intelektualaca vlado gotovac........................ ............http://www.youtube.com/watch?v=aHv5cPvCSwc...........
ČINI MI SE SKROZ POŠTENO, KAD SU GRADJANE BiH VREMENSKI OGRANIČILI S PODNOŠENJEM ZAHTJEVA, ZAŠTO BI ONDA IZUZETAK BILI GRADJANI DRUGIH DRŽAVA, I K TOMU JOŠ ONI KOJI SU U VELIKOM BROJU BUKVALNO RUŠILI OVU ZEMLJU (ne državu,nego baš zemlju )
Heh, a Hrvatska bandi sve oduzela?
......ništa njima hr nije oduzela.....jer ništa nisu ni imali...stanarsko pravo nije imovina..........oni su samim time što su izabrali stranu za koju će se boriti sami izabrali......a oni koji su ostali u hr i napustili jna, ostali im i stanovi........logično
.......nisi informiran........na stambeno zbrinjavanje davanjem stanova u najam imaju bivši nositelji stanarskog prava, koji se vraćaju u rh a nisu ostvarili stambeno zbrinjavanje u zemljama iz kojih dolaze.....naravno da moraju plaćati najamninu i troškove stanovanja, a otkup nemaju pravo najmanje deset godina a i onda ga otkupljuju po tržišnim uvjetima umanjeno za starost zgrade.........a tek da znaš, hrvatski branitelji su dobili stanove na poklon, bez naknade...........
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Našao Mujo pun novčanik na Baščaršiji i zove Radio Sarajevo: "Želio bih da javim da sam pronašao jedan novčanik.." Voditelj: "Dobro gospodine, recite.." Mujo:" I u njemu 1000 KM i 1000 eura i lična karta..." Voditelj: "Da, dobro.." Mujo:"I u ličnoj piše Muharem...Pa ako može jedna pjesma za Muharema!!!
hahahah hoce genocidasi stan od BIH a borili se protiv BIH to bi isto kad bi bil laden trazio povrat stana u SAD ako ga imo posle 2001.
Pa nije isto, oni su imali prije 92-e :-)) Al ne brinem za njih, nisu gladni :-)
sta mislite kojaj to bagra izadju na brda oko Sarajeva i gadjaju svoje stanove koje su dobili privremeno i uniste ih i posle kad ih neko obnovi traze ih nazad,koji je to bzobrazluk i narod bez karaktera,ma sta dalje pricat kad je za njiha heroj koji zapali 80zena i djece nema dalje dno dann,nego samo pustit neki plin u srpski zrak posto oni imaju i srpski zrak koji kad se udahne napravi od barbarina ubice koljaca insana,ja mislim da postoji srpski zrak kad postojesrpske sume srpske vode itd.