Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luka volimo te :)
dodik ce plakati kad cuje ovo hahaha, mada njemu je rusija centar graviteta, ali eto :D
/\\YKA i mi tebe volimo. Haj mi daj broj mb. Domovino nasa volimo te mi, sinovi smo tvoji pioniri svi. Traktor ore i gradi se grad, svud se ore pjesma koja slavi rad!
I mi tebe volimo samo nemoj plakati ....
O BOSNI I HERCEGOVINI REZOLUCIJE A GENOIDNOJ SRBIJI SVA PRAVA!
Da znam koliko je Rezolucija usvojeno ne bi ni postavljao ovo pitanje,, \"pametnjakovicu\".Ovdje covjek ne smije ni pitanje postaviti a da ne bude uvrijeden.
Uvijek sam se ljutio onoj predrasudi tipa Slovenci skrti, Cronogorci lijeni, Bosanci glupi. Medjutim, sve su tacne. Kako nas politicari vrte, kao volove na raznju. Cim se ljudi okrenu sebi i zaborave na vjeru i krenu gledati u buducnosti, religijsk \'velikodostojnici\' zamasu svetim knjigama, a mi odmah dobijemo osjecaj kao da nas neko odozgo gleda, pa se brze bolje pocnemo mrziti. Zasto ljudi? Zasto? Sve vas volim i suze mi oci dok ovo pisem, pa makar neko i pomislio da sam poremecen. Sve vas volim! Zivjela Bosna!
@Galeb: Kad si tako pametan i \"sarkastičan\" ... aj reci mi jednu rezoluciju, koja je dosad usvojena?
P U T I N H E L P !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koja je ovo Rezolucija po broju ???