Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znamo, draga gospođo Kocijančić. Imate li nam šta reći što ne znamo? Dobro je da vi ohrabrujete, odmah nam je lakše.
Drago mi je što Hrvati polako nestaju iz BIH, te će za par godina postati u rangu sa Ciganima.
Ruku na dušu, dokle god budemo svako svog pljačkaša branili ješćemo iz kontejnera..... a vi kako hoćete, izbori su tu.....
@cosmo.3 sve sto treba da uradis je da prestanes braniti svog.. a druge pustis..neka sami se bore protiv svog
Dodika hapsiti, joj vidim sad scene kad pocne prijetit SIPI "Ko si ti da mene hapsis?" "Znas li ti ko sam ja?" A SIPA puna cetnika pa ce biti i onih "Ti Srbin, ma ti si izdajnik" "Ti Srbin a radis za Bakirovu policiju"
Ima li neko da još koji put ponovi ovu izjavu o nezakonitosti... Ili ova raja sa strana pretpostavlja da nam je uvijet bilo lakše primiti metar u guzicu od milimetra u glavu, pa ponavljaju s nadom da većina konačno skonta... da prostite.
I VI JEDETE DA NEKAZEM STA.KOROV SE SASJECA U KORJENU A NEPUSTA SE DA IZVITLA
Pametni su oni znaju kako, glup i nenacitan narod odgojen TVom i njihovm politikom, prepadati i uznemiriti, svojim oruzjem protiv ljudi, MEDIJI najjace oruzje 21. stoljeca nikakva novost ali nikako ljudi da je shvate i prihvate kao takvu... Gledajte Westerne gdje se stvari rijese metkom :) rekao bi Sejo Sexon.
e moji glupi srbi šta vam Dodik radi...identična dešavanja kao u doba Miloševića, mediji u RS-u u službi vlasti, sve će uraditi da ostane u vlasti, jer ukoliko izgubi izbore valja odgovarati za mnogobrojna krivična djela......jedina razlika što je sada nema novca za ratovanjem, kao u doba Juge
A kod vas demokratija kao u antičkoj Grčkoj, mediji nezavisni, objektivni i nisu u službi vlasti!
Ovi svaki dan otkrivaju toplu vodu. Oni haman misle da mi ovdje nemamo dvije čiste u glavi. A kad malo bolje razmislim ko nas predstavlja i komunicira s njima nije ni čudo da tako misle.
Gospođo pokušao je i vaš predhodnik Adolf Hitler provoditi nasilje nad Srbima al mu se nešto nije isplatilo . Možda jest 1941, 1942, ...ali 1944,1945 nije sigurno !
kod njih nista nije po zakonu sve na silu uzimaju... al polako doce cica na kolica
I šta sada? Gašenje Skupštine RS? Hapšenje svih građana? Ko? Hoće Incko možda da reaguje i smijeni predsjednika poput onog Amera? Druga je priča danas. Realno, do kada ste mislili da se iživljavate nad jednim narodom na Balkanu?
potrosi dodik 2 miliona na anketu hahahaha pisaj po sirotinji
Šamarčina Bakiru Izetbegoviću koja je koštala 2.000.000 KM. Skupa ali preko potrebna!
Budala nema naciju. To je uvijek i samo budala.
godinama sam na ovom portalu i nikada niko nije spomenuo Dan Srpske Republike, da mu smeta, da ga vrijedja...Odjednom vam svima smeta jer vam je bakir rekao da vas to vrijedja...jel bilo bilborda i za to?hahaha, pa vi nista ne znate, ni o cemu nemate stav dok vam neko ne kaze sta da mislite :D
aj ne seri
@bosman345 Ni jedan referendm nebi postojao da Bake nije glumio kadiju.. Lepo se zivelo Srbi su poceli igrati za Bosnu u svim reprezentacija ali turcin nebi bio turcin dok nebi drugima menjao imena, veru, nametao praznike.. Jednostavno niste za civilizaciju vama je mesto u aziji, tamo bi vas razumeli
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Okolo kere pa na mala vrata, nista novo, samo gubljenje vremena onoga koje je ovaj clanak napisao.
da se barem ponove oni protesti od prije 2 god. samo da ovaj put zapalimo svu privatnu imovinu ovih supaka na vlasti. dosta je vise vaseg pozivanja na nacionalizam i mrznju "ovih drugih". tek ce nam onda biti bolje kad vas sve pobijemo, a narod ce se onda lako izmedju sebe dogovorit kad budemo imali zivot dostojan ljudskog bica.