Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro jutro kolumbo, ako su srblje tvoja braca,Boga mi,nisu moja ni 0%. Moj je brat samo onaj sto zivi BIH,sanja BIH,brani BIH,postuje BIH, navija za BIH...ako takvih ima medju srbljem,onda su to moji su-patriote...
ma dajte sarajevo-x.com ... ne izvjestavajte nas vise o vizama ! sve znamo...znamo da masno lažu... izvjestite onda tek kada to učine,ako ikad učine ... poseri tanju i ostale evropske majmune !
Hvala Allahu Milostivom Samilosnom
@mufljuz Ma po tebi se svi trebamo odmah baciti sa kamenom oko vrata u rijeku. Pa jesi li ti normalan covjece? Je li i ovo nije dobro. Kada nema viza, kazes sto nema a kada ih ima kazes koji ce mi ...vize. Hajde navedi molim te koja je po tebi pozitivna vijest. Mislim da je po tebi nema. Najbolje bi ti bilo idi baci se sa mosta
Ljudi, molim Vas da ne nasjedate na tudjinske provakacije koje dolaze sa strane. Nisu to Srbi, jer su Srbi nasa braca, ovo su oni koji hoce da nas razdvoje. Mi samo trebamo to da shvatimo!!! RECI NE PROVOKATORIMA!!!!
naravno niko nije ni sumnjo u pamet Sarajlija :D jaaahahahahah
sta se bunite? SDP i SDA mrze strance, SDP mrzi strance jer misle da je komunizam pametniji od zapadne Evrope. SDA mrzi strance jer misle da su vehabije pametnije od Evropljana. VI I NECETE EVROPU jer... vi domaci Sarajcici ste pametniji od Evrope haha.
Hebo ovo.....treba tražit bez vize u Amerik....Ameriku čemeriku
cista blamarija !!! A. Znaju oni konezi u EK, a i ovi indijanci u (nakoj) RS da nema nista dok zamlja nebude u jednom. Gospoda poglavice dok ne zavrse iza Drine ( s onu stranu) i jednom ne priznaju BiH kao cijelovitu zemlju, nece ici sa integracijom, to znaju svi. Ili fol imamo jos nekih snova ??!! Cisto zamazivanje ociju. B. Sem toga, svijet je u besparici, da nemoze otici ni do hrvatske, a kamoli da se voda po EU. C. Imamo potencijal u svemu, da se ova zemlja podigne, nacija je sljepa. Izbori dolaze i dolazi izreka: \" poslije biranja nema kajanja\".
j.e.b.a.o. ti predak pretke! pa i hriscani su preuzeli hriscansku vjeru od nekog a prethodno su buli druge vjere ( ako odemo malo dalje u proslost ), zato ne budite vise dosadni sa tim.
Koiblići joj sad kad vam dođemo u EU biće vriske na sve strane Babooooooo hajmi ovo kupi
Hvala alahu dragom a ovoj slovenki treba dati ulicu u svakom gradu BIH... Hvala u ime moje drzave!
@OBILIĆ i @ Cp6o.PC Kako ste samo jadni :D hahahahahahah
-Evropski hebaci zasukuju brke, glade sjedu kosu-udaraju frcke, blago nama bice djabe-p.i.c.k.e, dolaze nam dobre koke dvije, od Bosnice i od Albanije, u p.e.d.e.r.i vesela su lica, bice djabe Balkanskih guzica, kad navali ta Balkanska raja, vidjece te pravog kupleraja.
aferim!!!