Prijedlog rezolucije o BiH
0
Evropa za bezvizni režim našim građanima
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi uslovi za VIZU su \"DONE\", Evropo zivimo u Demokratiji, slobodno se izrazi \"bojimo se muslimana, nedamo im VIZU\". Grdjani BiH, oni bez putovnice i Srpskog Pasosa, gledajte na istok (Emirati, Turska, Malezia, Katar...), na zapadu smo odbijeni. Prestanimo lagat sami sebe. Jednostavno ne pripadamo tamo gdje nismo prihvaceni. A za zakone, ustave, i te detalja, svaki osnovac zna da je to napisala CIA u Dejtonu. Pa Pa Evropo, vidimo se uskoro (cim se raspadnes).
Doris Pack je konstatovala da BiH prolazi kroz period političke stagnacije koju karakteriše široka politička paraliza, loši međunacionalni odnosi i činjenica da političke elite nemaju istu viziju rješenja važnih političkih, ekonomskih i socijalnih problema e haj ti to dokazi ovoj nepismnoj stoci! zadnjih 20 godina iste majmune biraju! halooooo, rat je zavrsio prije 15 godina!!!!
EU-nijo, ovo smisla nema, nama ništa, tebi sve, ma j.bem tebe i sve tvoje žute zvjezdice....kome više valjate šuplju ba, isto ko da smo mi djeca pa ono ako uradite to i to dacemo mi vama boba i slatkiša, j.bem vam mamu fašističku...
Nadam se da vize nikad nece biti ukinute .
sad posto unija propada prikljucili bi i nas ja bi radije da nas povezu s bliskim istokom imacemo vise koristi
ja ba, hahaha ekonomija nam je ok...
\"Neki poslanici dodatno su radikalizovali ovu sliku, dodajući da je paraliza u BiH takođe i socijalna i ekonomska, a ne samo politička.\" A to kao nije tacno?