Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misle, nasi papci, da su mudriji od onih koji su izmislili njihovu igru.
Nasi papci zatucani jos uvijek misle da nasi " lideri " odlucuju da li ce BiH ostati cjelovita sa 2 entiteta, da li ce biti bez entiteta ili ce se raspasti na 3 dijela. Kad shvate da BiH igra onako kako EU i SAD sviraju tad ce nam ovdje biti bolje.
Princip ''Eto vas tamo, pa da se tri strane i dva entiteta'' dogovore nije ok. Zna se tačno ko koči. Nabijem mu u pakšu da mu ispadnu oči. Zašto ne pritisnu kočničare iz SNSD-a, a ne ovako, da prestanu finansirati preduzeća.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista je ovo sta ce se desiti kad nam blokiraju MMF zbog blokada u integracijama........ cuvajte zadnji metak za sebe
nemam pištolj
Kamo sreće da su MMF blokirali od starta. Tad bi živjeli realno sa onim što imamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Joj političari daBogda se raspali !
Pozdravljam i nadam se da necete odustati od sankcija ovaj put
Ko od komentatora ima rješenja za ovaj problem?
Koji crni turizam u BIH, pa djevojke nesmiju u sorcu prosetati da da ih ne napadne neki vehabija, kojeg su uredno uvezli u BIH, bez da su ga carinili, ili da se malo puca po ambasadama, pa ko ce vama da dodje.
Treba Tihiću poslati zahvalnicu što napore SDA da sve blokiraju i dalje propadamo.
treba li povodom ove suspenzije malo, reklo bi se "čitati između redaka" ?
sta su blokirali ? te pare svakako ne vide oni kojima su namjenjene nego ih vlast pocapaju izmedju sebe dok su vruce
Treba pitati Predsjednika Turističke zajednice SBK, Korića, kako se nameću pare za turizam od privrednih subjekata, muzu privredu ko Sansku kozu. Neka su im uskratili tu pomoć.
''Povodom sinoćnjeg priloga na BHT1 u kojem je izvjesni Zijad Bećirović, direktor famoznog IFIMES-a iz Ljubljane, čiji je suvlasnik lice afro-azijskog porijekla '' jel' moguc ovakav rasizam*
čuj turizam u BiH...možda terorizam, e to bi oni već razvili, za manje pare
da odgovorim ovim pametnjakovićima.....pa političari teroriziraju nas obične građane i u tome su experti...
Turizam je najprosperitetnija bh. grana. Veći je porast turizma nego i jedne druge privredne grane. Turizam je, praktično, izvoz gdje ti turisti dolaze na noge i donose €€€. Nije mi jasno ko je kriv što nema više IPA-e novca. Zapravo, jasno mi je. Ali ćemo te stvari riješiti tokom II poluvremena, samo da sklonimo iz vlasti ove Srbobalije i Srbokatolike na izborima 2014.g.
Ima li te drzave za covjeka i snage BiH kada Europa uskracuje novac,a toliko govore kako BiH ima perspektivu u turizmu??
Pozdravljam! Što prije ostanemo bez i jedne KM u džepu to ćemo i ranije početi razmišljati svojom glavom i početi tražiti odgovornost od ovih što se vozaju u skupim autima i ko fol glume da nečim upravljaju.
BRAVO MOMCI
Bosna k'o moja zena...propadacija totalna.