Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos se jednom fino poklonitie gospodji europi kao kad sklekove radite petkom i bice sve ok. Navikli ste vi na.g.u.z.i.t.i se ;-)
kad budes pisao bosnjaka za bosnjak a ne musliman za bosnjaka onda mozes bit jedan normalan bosanac! ovako sviraj uz krvavu violinu svoje serbske brace:))
@BanjalukaRS Ne znam na koji način si ti dobio pasoš Srbije, kad postoje uvijeti za dobivanje pasoša...nije dovoljno da se izjasniš kao Srbin.Najvažnija dokument je da imaš Srbijansko državljanstvo...tj da si boravio na teritoriji Srbije najmanje 3 god. I nemoj da zavaravš ljude jer znam one koji su pokušali ali ništa nisu uspjeli. Taj tvoj idiotski komentar kako nas Slovenci dočekuju dovoljno govori o tebi. Ako ti cijeniš po nekome ko ti se nasmješi da je ok....onda si dno-dna.Poznato je da svi civilizirani narodi kada ti se obraća uputi osmjeh pa bio ti Bosanac ili Srbin.To je doduše kod nas nepoznanica....
Ja ne znam sta je mrsko svima iz Republike Srpske izvaditi pasos Srbije, ja sam ga izvadio u oktobru vec par puta putovao bez problema, cak su Slovenci ekstra ljubazniji ako pokazes pasos Srbije nego ove smijurije od \"drzave\"
@padostavišeg Pitam se: \"Zašto se obraćaš meni?\" Kako narod stari kaže:\"Ni luk jela, ni luk mirisala\" Jednostavno objašnjenje, vama je važno naći nekoga da ga ovako provocirate, to ne vodi boljitku...
Ja sam iz R.S. i glasam da ukinu RS i da ukinu vize za Bosnu....mi smo jedan narod ma koje vjere bili....mozete kakiti do mile volje ali ko god zeli vani bilo gdje mora imati pasosh BOSNE I HERCEGOVINE i sve dokumente koje izdaje a koji su potrebni iz te drzave......mora postovati zakone dok zivi u Bosni i Hercegovini svidjala se ona njemu ili ne...priznavao je ili ne
@@dedin kurton ste najveci na balkanu,i to onaj najjeftiniji. Bili ste kurton za 24% teritorije BiH hahahha,ajde zabi se izdrkotino americka.
@Neca da da zalosno ....a najzalosnije je da u 21 stoljecu postoji tvorevina zvana RS koja je nastala na genocidu, pljacki, protjerivanjima, silovanju, etnickom ciscenju pa se nakon tog ciscenja jos i zove Republika Srpska znaci ekskluzivno republika Srba..a sve to u danasnje vrijeme pa tek kad se oslbodimo tog fasizma ova zemlja moze dalje a nikako sa takvom nakazom od \'republike\' na cijem celu i danas sjede optuzeni za ratne zlocine..
Tražili smo, gledajmo.Sad će novi izbori pa ćemo vidjeti šta ćemo izabrati....Ove sa kojima ne možemo ni makac ili neke druge perspektivne mlade ljude kojima neće biti bitno kako se zoveš nego znaš li raditi, jesi li čovjek ili monstrum itd. Pričate godinama gluposti a ne izađete na izbore .A ovo naklapanje na sa-x nikuda ne vodi, jedino mržnji i još većem jazu i ratu.Zar vam rata nije dovoljno??? Igrom slučaja živim u RS, igrom slučaja sam Srpkinja....i stidim se ovih glupih komentara koji dolaze sa ove teritorije, a žalosna sam što i iz Federacije ima sličnih komentara...Ovo me podsjeća na ona dva jarca na brvnu...Žalosno...ipak je 21 vijek...
@Marko \"VELIKI POZDRAV SVIM MOJIM DRAGIM BIH GRADZANIMA (BH HRVATIMA, BH MUSLIMANIMA, BH SRBIMA TAKO DA SE NIKO NE UVRIJEDI)\" Pa ko su ti ovi??? BiH Srbi i Hrvati ne postoje a gdje nadje BiH muslimane??? Ovdje postoje samo Bosanci i Hercegovci pravoslavne, katolicke i islamske vjere a naravno tu su i jevreji, budisti, hare krisne, protestanti, jehove..a svi su BiH nacionalnosti. Ako neko hoce da je Srbin ili Hrvat Svabo ili Ceh moze al kao manjina a ako im se to ne svidja nek idu tamo gdje im je bolje i gdje su vecina..
STO STE TAKO NEGATIVNI I PUNI NEKE MRZNJE PREMA SVIMA I SVEMU... AH PA TO JE SAMO PITANJE DATUMA KADA CE NAM BITI UKINUTE VIZE ....TO NIJE PROBLEM....PROBLEM JE NASE OVAKO NEGATIVNO RASPOLOZENJE...TREBALI BI NA TOME PORADITI....ZNACI HTJELI ILI NE MORAMO IMATI SUZIVOT U NASOJ BIH PA PREMA TOME PRIHVATIMO TO TAKO I KRENIMO SVI ZAJEDNO ZA BOLJU BUDUCNOST SVIH NAS JER SVAKAKO CEMO BITI DIO EUROPE I TADA CE BITI SMIJESNE OVE PODJELE, JA SAM SRBIN, TI MUSLIMAN ON KATOLIK HRVAT ITD...SMJESNI SMO ! DESILO SE STO SE DESILO I JAKO JE BOLNO ALI AKO NASTAVIMO ZIVJETI U TOM RASPOLOZENJU NIKAD NECEMO NORMALNO ZIVJETI NEGO CEMO POTROSITI CIJELI NAS ZIVOT MRZECI....TAKO DA! RELAX LJUDI.... VELIKI POZDRAV SVIM MOJIM DRAGIM BIH GRADZANIMA (BH HRVATIMA, BH MUSLIMANIMA, BH SRBIMA TAKO DA SE NIKO NE UVRIJEDI) LOVE BIH!
izkoristeni khurton ti je mama....jehbala ti Evropa mather...
vec ste prodali, radite sklekove za njega svakog petka...
Umjesto viza ukinite RS...................
@zajbant ti si stvarno magarac. prvo vrijedjas naciju izvrtanjem njenog imena a zivis u toj drzavi i ti pripadas toj istoj naciji, samo ocito toga nisi svjestan jer se nisi dovoljno obrazovao u zivotu nego si samo slusao sta ti serviraju raznorazni nacionalisti.. Bosnjaci mahom imaju isto tako strane pasose pa i bolje od tih vasih iz Smrdije i Krvatske al ovo je stvar principa. A vi magarci koji imate SR i HR pasose moracete se opredijeliti za drzavu u kojoj zelite da zivite a ocito volite vise te strane pa tako cemo mi na miran nacin rijesiti pitanje nacije i drzave. tj svi cete odseliti u te \"lijepe vase\" a ovdje ce ostati oni koji ovoj zemlji zele dobro, e onda cemo moci graditi jednu normalnu drzavu sa BiH gradjanima. Pa nedobijanje slobodnog viznog rezima za nas i i nije tako losa stvar..he,he