Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili ćete šta ? Izjaviti duboku zabrinutost hahaha koliko su ovi iz EU postali smiješni, to su pričeee
pa normalno ,zabrinuce se
Previse se brinu.
Cuj ovi su u EU zabrinuti.Pa oni su zabrinuti od 92godine.Zabrinuti su da imaju zatvor koliko su zabrinuti,ne mogu spavati,izgubili su apetit,samo razmisljaju sto su zabrinuti.O boze dragi
Dodik korak ka rušenju drzave, EU: Ne idite dalje… Dodik dva koraka ka rušenju drzave, EU: Ne idite dalje… Dodik tri koraka ka rušenju drzave, EU: Ne idite dalje… Dodik četiri koraka ka rušenju drzave, EU: Ne idite dalje… Dodik razorio drzavu BiH, iz EU aplauz…
Tupsoni, kako ne shvatate da njih ne interesuje EU.
Potpuno pogrešan pristup EU prema ovoj svjetskoj sili kakva je RS. Pa ljudi ne možete nekom ko je stavio balvane pred moćnu tursku vojsku na Kosovu polju ravnom još davne 1389. g, zbog čega se kasnilo u dolasku u Beč cijelih 12 sati, reći: ne idite dalje od toga". Treba im se reći "idite", a oni bi onda rekli "nećemo odj."
Bakir nema podrsku od stranih ambasada i svaki njegov pokret bit ce preokrenut od strane zapada kao vjetar u ledja Dodikovim snagama.
U sve dirati osim u praonice novca he he
Ma samo izjavljuj te nemhj te ovo nemoj te ono vi im omogucavate sve tako ste i za zasticne Zone nemoj te a oni pobise onoliki Narod. Pitam se samo sto nasi Politicari sute na Kosovu je Terorizam bio ubijen Policajac Barikade jeste zaboravili Barikade po Sarajevu!
EU sa svojim crvenim linijama koje stalno brišu i pomjeraju
Bojali ste se "muslimanske drzave" pa dali srbima rs kao nagradu za genocid, eto vam ih sad ebali vam oni nanu evropsku
Jebali ti Srbi mater
Kakvi idioti. Ako iko uništi EU to je ova ekipa na čelu sa mađarskim šovinistima
EU je unistila samu sebe,bez samostalnosti od uticaha SAD....
Koja bijeda je ova EU. Fuj…
‘Ozbiljna zabrinutost’, jedna od 50 nijansi zabrinutosti.
Nezna se ko je smjesniji eu ili oni krkani
Halo ili poduzmite nešto konkretno ili nemoj da se javljate
Očekujemo obraćanje predsednika u naredna 3 sata😂