Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce ove pare ispariti...
ovo je samo dokaz korupcije u evropskim institucijama vjerovatno neki njihov kadar prodaje ove vakcine...bosni ce isporuciti 5% a nasi ce potpisati da su vec vakcinisali 105% lisica po bih vukojebinama i gudurama :)))))) da dajte molim vas budite ozbiljni tko bi to u bosni uopste mogao i raditi?????
Podijelite narodu tih 4 miliona, za te pare bi sami postali imuni na bjesnilo, jebale vas lisice, eto kao one su glavni nenadjebivi problem u Bih, bolje da vakcinisete ove pobijesnjele jajare u parlamentu!!!
I opet nama selami i arapi preči, ljudi nam milione za životinje daju, šta bi bilo tek da smo normalniji...
Vakcinisite mene sa jedno 100000 KM
ma tu ce otici 100 hiljada za vakcinaciju ostatk po djepovima .....
Je li se ovo sa nama neko z.a.j.e.b.a.v.a?
podjelite to narodu
Ma daj,hoce da nam i ovo malo lisica istrijebe a pse tamo stite. Lisica je korisna zivotinja.
svašta , bolje ljude da vakcinišete , ebo vas lisica !