Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da je važno imati dobre odnose sa susjedima! Oni nam najviše mogu pomoći, ali i odmoći. Ovo drugo smo već gledali do sada! Ali geografiju ne možemo promijenit i nećemo postati 50 i neka država SAD! A šta to imamo od od ahmedija iz islamskoga svijeta? NIŠTA, jer ni sebi ne mogu pomoći, a kamoli nama! Uh, pomogli su, kako nisu! Abu Hamzmama i inim ološom pa sada kao stoka stojimo u redovima za vize! Ako hoćete tako, zaboravite priču o Bosni i Hercegovini!
Tihi, ne slušaj fašiste, nacionaliste i komuniste! ne slušaj mafijaše, ratne profitere i Mustafu Cerića! najmanje slušaj ove šupendare što sebe nazivaju \"Bošnjacima\" jer su stoka koja ne zna je li došla ili pošla! FURAJ DALJE, a bagra neka ide u PM! tamo im je mjesto!
Avdo koliko je meni poznati 99,99999% Hrvata želi svoj entitet u BiH i bili bi sretni vjeruj mi,i bili bi privrženiji BiH kao takvoj.
tihi mars u pm
\"..Tihić je izjavio kako se ustavnom reformom mora omogućiti da državne institucije funkcioniraju efikasno i samostalno...\" Hebala te ta reforma, kozmeticka. Gdje ste hrvati, hocete li vec jednom reci sta hocete. Imate dva izbora: na sadasnja dva entiteta ili regionalna BiH ( 4,5,6,....) jedinica. SVIJET ne da bosnjacku republiku (jos uvijek), zar vam jos nije jasno. Morate zivit s nama, ne sto mi zelimo ili vi, vec oni. Dakle nema hebacine a da ti ne udje.
Sta briga Tihica sto ga Bosnjaci smatraju izdajnikom. Vazno je da Srbija cvjeta.
naprtim ti MUMA na vrhu pestera//////
DOBRO TIHIĆ kaže - ništa bez ustavne reforme! Normalno, ne nametnute, jer već imamo takav ustav - Dejtonski. Zato treba ohladiti glave i dogovorit ono što je prihvatljivo za sve! PRVI PUT je Srbija priznala teritorijalni integritet i suverenitet države Bosne i Hercegovine i to treba (is)koristiti. Crna Gora nudi otvorenu suradnju, priznanje granica itd., a Silajdžić razvaljuje sve što stigne! DOKLE?