Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li jedno od pitanja biti zakon o porijeklu imovine??? ne samo politicara naravno....
Vidiš uhljeba što ti pucaju minuse, malo ih je ko nije krao državu.
@tuzlak478 Ima da stavi zahtjev u fioku ko turski 1968 ili 1868 nisam više siguran :) Sav problem do sad je bio što nisu bili saglasni hoćel zahtjev preda EU ili Rusiji :=))))))) A EU nije primila BiH pa će kao poslat BiH upitnik da vidi koga je to primila, nego primila zahtjev jer je veliko neslaganje u EU ima li više prijema novih zahtjeva ili nema. SVa sreća da je Britanija upraznila jedno mjesto u pravom trenutku ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve same pozitivne vijesti pred izbore :). Sad ce pojeftinit gorivo, hljeb, lijekovi...samo da na vlasti ostane ista garnitura.
Jeste bas a i u taj projekat velike zavjere je ukljucena i EU de bogati
@SOCIAJLISTA ma jok, EU je nevina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zivot ce nam biti mnogo bolji u EU i mnogo, mnogo skuplji dovesce i do pada BAM-a al nema veze cuo bosnjo EU i napalio se
Narod ne osjeća nikakav napredak. Valjda će EU baciti akcent na standard stanovništva. Poboljšanje života bosanaca i hercegovaca je bio jedan od uslova EU. A šta su naši uradili po tom pitanju? Ništa! Nezaposlenost je ogromna, plaće niske, penzije penzionerima ne mogu biti ni za lijekova, a o ishrani i režijama da i ne govorim...itd. Valjda EU nije glupa, pa će vidjeti da sve što su naši predočili, jesu samo mrtva slova na papiru. Sve je laž! Al' ipak sretno Bosno i Hercegovino!
EU danas potpisala svoj nestanak jer davno je narod reko kad dode do toga da bosna udje u EU EU ce se rsäaspast
Ja mislim da smo mi svi ludi i slijepi cim ne vidimo i ne osjetimo taj napredak o kojem nasi a bogme i EU politicari stalno pricaju. Mora da nesto sa nama nije u redu kada ne primjecujemo koliko smo napredovali kao drzava, jer ocigledno svi vide "progres" osim nas.
Sjebali smo Merkelicu negativnim vajbovima , sad treba pljuvat EU dok ne pukne i ništa ne kupovat od njih i ne primat njihovu sadaku.Ali prvo trebamo skinut ove prosjake s vlasti što prose 25godina.
Naš odgovor je BOXIT.....(Bosna+exit)
napad je najbolja odbrana.....
procitas naslov, pa ugledas sliku zastava EU na pola koplja... ironija?
tzv EU je davno izgubila svoj kredibilitet.. u vecini zemalja se vracaju nacionalne stranke na vlast a krajnja desnica je sve prisutnija i osvaja po 20% glasova.
Prvo od pitanja iz upitnika je DA LI STE ISPOŠTOVALI PRESUDE NAŠEG SUDA IZ STRAZBURA kao u predmetu Sejdić Finci ! ODGOVOR: Znamo za tu presudu al ne moramo se baš držati presuda ko pijan plota. Evo ni presude svog USatvnog suda ne shvatamo ozbiljno a ne vašeg suda. Sad ćete još pitati imate li zakon o porijelu imovine ili PDV za kladionice !! Evo postoji suglasnost o psima u gradovima po ulicama, postoji i volja za gej parade zar to nije dovoljno za EU ( cirka 40% uslova što kaže Pizdić )
na kraju je i Rim zvao barbare da ga brane od Huna i kolega .. dijelio teritorije i šakom i kapom
EVROPA U BIH http://www.klix.ba/vijesti/bih/indira-sinanovic-zena-s-nikabom-moze-sve-pa-i-da-bude-lider-i-da-vozi-autobus/160917047
BiH nije dosad znala da li bi u EU ili Rusiju. Na prijetnju nekih NATO generala reagovao je promptno i službeno vojvoda romanijski Nikolić, kratkom izjavom za pamćenje pokoljenja: da ne smiju da guraju srpsku djecu u rat !! Eh, drugačije je o deci pevao vojvoda 1990 ( takvi su Srbi protiv slabijih, dijametralno suprotno nego prema jačima: Srbija nije mala, al je tri puta ratovala i OPET ĆE AKO BUDE SREĆE ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=28944
drugi bjeze iz EU, a mi se guramo misleci da cemo dobiti kakve sadake od njih
Prvo ide kresi javni sektor, kresi plate, kresi penzije.... onda nemetni harac raji da vracaju dugove..... daj im jeftino interneta i mobitela...i drugih igracaka....da ne primete dok ih izrabljujemo....
Nije BiH primljena u Eu što iz naslova sugeriše SDA novinar nego je zaprimila zahtjev sa kojim ne zna šta će. Sada će poslat upitnik da vidi šta ta zaraćena plemana hoće od njih, a prvo pitanje je naravno imovine i glasit će: IMATE LI ZAKON O DOKAZIVANJU PORIJEKLA IMOVINE. SKočit će odmah pravni eksperti SDA , to je zadnje pitanje iz poglavlja 23 o pravnoj kompatibilnsoti, nemojte odmah sa tim vidite kako je nama na vlasti fino. Pa će se pregovarati godinamaa kada se vidi da ne ide ni taj zakon.