Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati kada su predsjednici Studenata clanovi mafijaske organizacije SDA i stite njihove idolopoklonike tj profesore. Seljakluk se uvukao u sve pore drustva zadnjih 5-6 godina.
napravili su od obrazovanja pijacu, daju ocjene za pare, za stranački interes, za laptope, za pi4ku .. kaka etika, kake pi4ke materine
I još na sve to dodaju "bolonju" koja je donijela veći pritisak na studente, povećala broj ispita, a univerzitet pretvorila u nastavak srednje škole i time su dodatno napravili sprdnju od studija i fakulteta, upropastili su sistem studiranja, obezvrijedili diplome.
Najbolje muriju ukljucit kad mito profi dajes
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav kodeks u zemlji gdje vlada banda,stranacka govna i ostali otpad od ljudskog roda.
Sabira profesorica na odsjeku Socijalni rad na Fpn iz predmeta Socijalni rad sa osobama sa invaliditetom se izivljava nad studentima. Nema granice neki profesori su stvarno katastrofa.
A ima i ovo dovedu sestru ili prijateljicu pa za njih položi ispit . Živa istina
Treba im SIPU dovesti
E to je Amerika a ovo je pohlepna Bosna vazda im malo
Kakav kodex ,cega kodex-imala sam priliku prosle godine bita na PMF-u ,umal se ne slagirah-puse po hodnicima ,opusci svuda, studenti ko bagra ,profesori samo projure itd..ko ce se na koga zaliti nista mi nije jasno
Izeta Radžu treba postaviti za predsjednika Etičkog odbora na UNSA.
bitno.je da su priznate diplomee a to sto moras otic ba zivcima.i postat ne sposoban za rad nakon fakukteta to.nije bitno
Da bi položio ispit kod pojedinih profesora prvo kupiš njegovu knjigu i odmah ocjena u index
gledaj fpn,leglo korupcije, lagumdzija, I smet grbo,dzevad termiz pjano mali iz ustikoline,onda onaj glavonja sto se Rik kod njeg kupovao kod muslija iz kafeterije.
Mnoge studentice završavale ispite sa profesorima na večerama ili nasamo u kabinetu
Interesantno je da se vec duze vrijeme u ovakvim pricama uopste ne spominje Pravni fakultet UNSA, popriste nemjerljivog lopovluka itd itd...
Zmijuga loma profesore!
primitivizam u svim porama drustva...
U prevodu, Aminu Šatrović ćemo u dogledno vrijeme vidjeti kao bachelora engleskog jezika i književnosti, a njenog trenutnog kolegu Arijana Jasiku dabogda, prije da će sreću morati potražiti na drugom fakultetu ili drugom odsjeku.