Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako ko je kriv neka odgovara I moja braca su u Doboju dozivjela fizicki teror s posljedicama , mogli bi biti svjedoci na mnogim sudzenjima ali nece Steta
Uhvatili jednog ,i jedva mu dali 15 godina uz to ce uz dobro vladanje izdrzati samo pola od toga i to kad budu imali mjesto u zatvoru,a u g.uz.n.om cr.ij.e.vu za zatvor kadndidata ima koliko god hoces i gorih od ovog osudjenog Ese Macica i svi pootvarali kafice glume gazde i \"narodne heroje \" oslobodioce !
Samo lagano,trenutno je vrjeme takvo da je zapadnjacka propaganda okrenuta protiv Srba,ali neke stvari polako izlaze na vidjelo,a docice vrjeme i na naplatu!
ma nemoguce da su mosnjaci cinili zlocine.Oni su se jadni samo branili.Konacno da sud bih pocne raditi svoj posao.i da otvori istrage oko sarajevskih logora za srbe po haustorima i podrumima i kasarnama poput te iste u kojoj se sada nalazi doticni sud.
sud bih-FUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Ne misliš valjda da su tvoji oduvjek bili pravoslavci.?
A nama je Alija rekao da smo mi bili multietniĆka vojska i da nismo pravili z l o č i n e!
Ma kud ih nije sve pobio pa da nema ko svjedociti
Još jedan muslimanski ponos- ili je ratni zločinac ili ter..orista!!! Ma bravo!!
Ne zaboravite, vi ste P-O-T-U-R-Č-E-N-I. Svi znamo kako ste vi nastali i zbog čega ste prešli na islam , ali ne zaboravite da vas pravi T.u.r.c.i nikad nisu prihvatili kao ravnopravne, već samo kao poslušnike i sluge.