Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nam dosao i svaka cast gospodine Erdogan!
Progres i buducnost nece zaustaviti nikakav cetalj iz laktasa ili bilo kojeg kutka zemaljske kugle! Naprijed Bosno i hvala svim prijateljima Bosne!
POZDRAV i MAHSUZ SELLAM Vaspitacu ! RBIH4EVER !
@seher ...liječi se...
ove balyije misle ovladati svijetom s mnogobrojnošću stanovnika. to je skroz pogrešno, jer sam stvaraju siromaštvo i nerazvijenost zemlje. glupa vam je taktika.
Neprocjenjivo, ispred katedrale o Islamu ! To samo moze u R-Bosni i Hercegovini ! Evropo, KASNIS u MULTI religiji, toleranciji i demokraciji za islamom hiljadu godina ! Dok ste vi ub- ijali jevreje i ostale manjine po hriscanskoj Evropi, u Bosni su SVI MOGLI ZIVEJTI NORMALNO I PRAKTIKOVATI SVOJU RELIGIJU U SVOJIM BOGOMOLJAMA ! Svaka cast Sarajevo, i Erdoganu, Turskoj i svim Bosnjacima koji su vjerni najstarijoj naciji u Evropi a to je Bosna i Bosnjaci !!! Bosno i Sarajevo V O l I M VAS !
turci su neviđena đubrad.
MasALLLAH ! SAMO Natalitet Bosnjaci ! I NARAVNO CUVAJ TE BOSNJACI VASE SKUPOCJENO I CISTO SJEME EKSLUZIVNO ZA BOSNJACKE LIJEPE ZENE , DJEVE JER SE TREBA SACUVATI BOSNJACKA KRV I GEN ! Naprijed Bosnjaci, NATALiTET ! Bog ce uvijek dati hljeba, za svako dijete, SVAKO DIJETE IMA SVOJU NAFAKU !!!
ove balyije misle ovladati svijetom s mnogobrojnošću stanovnika. to je skroz pogrešno, jer sam stvaraju siromaštvo i nerazvijenost zemlje. glupa vam je taktika.
jao jadan smo mi narod Bosnjaci,brzo smo zaboravili blisku nam proslost i stradanja...hvala Bogu kad je Turska usla na velika vrata,pocela su i ulaganja,bice toga sve vise,AKO MI BUDEMO PAMETNI i budemo ZNALI to iskoristit pozitivno...a ne ovakve gadosti pisati po portalima,fujjjjj
dobro nam dosao dobronamjerni covjece,mnogo smo ti podjeljeni gospodine Erdogan,mi ti ovdje imamo komuniste,srbe,hrvate,bosnjake,muslimane,babovce,nacionaliste,patriote,nepatriote pa i one nezainteresovane,a oni su ti najgori ovi barem vjeruju u nesta,ali eto ima ovih 1% nas koji smo za pravu BiH neizbrisivu sa ovih prostora,jaki smo ti mi samo oni to neznaju gospodine,mi im mozemo,ali nezelimo pomoci jer to oni nisu zasluzili,a mi cekamo da dodze nase vrijeme,da se oni sami od sebe pojedu od muke,evo pogledajte gospodine ovih komentara gore,pa i dole sigurno ce biti,sve bas kao u onome filmu glup i gluplji i tako se vrte u krug a neznaju sta ce od muke,no sta vam zelim reci,dobro nam dosli i velika vam hvala sto se interesujete za ove nezainteresovane,puno puno vam hvala,i stojite cvrsto u nasim srcima
A zasto nema rejsa
Dok je Otomansko carstvo ovdje na Balkanu 500 godina vladalo, ostatak Evrope je ušao u renesansu, desila se Francuska Buržoaska revolucija, stvaraju se temelji građanskog društva, stanovništvo se oslobađa jarma crkve, stvaraju se nacionalne države, zatim ide idustrijska revolucija i stvaranje radničke klase, automatizacija idustrijskih postrojenja itd. Mi smo ovo sve preskočili i gdje smo sada - nigdje!!!! Ali hajde, bilo pa prošlo, a vrijeme se ne može vratiti unazad. Pa daj da se već jednom organizujemo kao društvo i država i da počnemo od svog rada živjeti i da počnemo hvatati priključak na ostatak Evrope. Nije nam današnja Turska kriva što nam je ovako kako nam je, ali nam ni ona ne može pomoći ako konačno se sami ne organizujemo i krenemo naprijed.
Turkinja Hayat Onyuksel pronašla lijek protiv raka? Kad nekoga krene, BAŠ ga krene.
nepodnosljiv ocaj
@onako usput JEST ABD
@@Hmmmmm Potpuno si u pravu, samo sam želio reći kako to neko drugačije rezonuje.