Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cevabdzinica Zeljo u Sarajevu podrzava Radoncica. Sramota vise nikad necu tamo otici.
I MI ISTO ZELIMO.
Niko od Turske nije veci i iskreniji prijatelj Bosni i Hercegovini ! I naravno da ce Turska uvijek djelovati i za suverenu drzavu Bosnu Hercegovinu ! Ako srbi , ruski imigranti ponovo traze belaja , OVAJ PUT CE IM TI BITI SIGURNO ZADNJI, bolje reci, NESTAT CE ! I JOS OVO Srbi su kolektivni patoloski genocidni narod, ZA SVA VREMENA !
SULTAN Recep Tayyip Erdogan I.
ERDOGAN je coviek za cijeli svijet , za zemaljsku kuglu,u pozitivnom smislu. ERDOGAN voli nasu Bosnu, nase Sarajevo. Hvala mu od srca za sve sto cini za gradjane ove napacene BiH, hvala turskom narodu.