Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može da stigne. Mora prvo prikupiti pare za PIO RS tamo je veća kriza. A i radnici u Rafineriji se žale, Mljekara u Laktašima ode u bankrot...sve ima gore od goreg.
jedno po jedno, drzava :) NACISTI plivaju uz vodopad :D Tito vam je mrtav, Milosevic vam je mrtav, Karadzic vam je iza resetaka. Svak ko je hiljadugodisnji nacionalni identitet \"Bosanac\" ponizavao, je ili mrtav ili ga prima u pakas iza resetaka :D
jucer sam dva sta tamburo mamu zelenog zuba pa dva sata sestru pa sat ipo njega. Sve to za 10 KM. Stvarno je ova bosna prava zemlja
Recite mi dali ruše BiH oni koji je vide kao uređenu državu sa 3 ili više entiteta u granicama BiH gdje ce svi građani BiH biti ravnopravni ili oni koji uspostavljaku vlast bez jednog konstitutivnog naroda, koji preglasavaju jedan konstitutivan narod, biraju predstavnike,............. M.Z. MRŠŠŠŠŠŠŠ IZ BIH
Dobro su prošli. mogo ih je protektor sve suspendirat.
Gdje god čuješ ezaan tu žive Bošnjaci Muslimani,od Une do Drine i od Save do Mora,negdje u većem a negdje u manjem broju a u vezi procenata pa značajnije je 1% Brčko distrikta nego 10% nekih planinskih v.uko.jeb.in.a, pogodi zašto :D
tih 24% je pametni zapad napravio da ih drzi u rezervatu i kontrolise bradonje sa carsafima jer su prijetnja citavom civilizovanom svijetu.mujo sa nickom englez nije ni svjestan da ga posmatraju kroz lupu kao i onoga njegovog idejnog vodju bez ruke sto vazi,inace britanci strasno vole muslije hahahahah
ovi junaci sve pobedili a oni na 24%.nesto mi nije jasno
@oly pokusato je usvojiti svicarski sistem sa vama barbarima sa dalekog istoka srbima, ali nije radilo, odbili ste jer niste kompatablni sa civilizovanim solidarnim ponasanjem. izgubili ste i bitku i rat, i jedini razlog sto vas ima na zapadnoj strani drine je zato sto zapad i bosanci nisu htjeli biti barbari kao vi, pa da vas smjeste na traktorijadu. svak zna da ste svi pobjegli sa prve linije u zadnjim danima rata i sve sto ste imali ostavili na tim linijama, ganjali su vas punom brzinom kojom vozila su mogla ici...... znaci na svakom nivou se ili ceka velika osveta i traktorijada ili se ceka da se probudite i prestanete sa nacistickim barbarskim iluzijama
A hebi ga... onda pušku u ruke i tjeraj okupatora (a tko je okupator?) ali pričekaj da prođe turistička sezona na Jadranu pa onda jer cemo mi bankrotirati u suprotnom :)
Zato je moras prvo puskom osloboditi od okupatora , Bosna je okupirana zemlja , svatas , nije slobodna!
iznad mene em je dalehko em je glup. Jado moja! Samo se ku.rcite preko tastature al kada je bilo vjetra 90-tih sve vas pomete za 2 mjeseca. Kud koji mili moji a ako dodje do kakve frke u Evropi africke zemlje se vec spremaju da ce prihvatiti nazovi Bosnjake.
kososvo nije srbija vojvodina (ubrzo) nije srbija sandzak (jos brze) nije srbija Republika srpska jeste Bosna i hercegovina pa ko se ovdje raspada?
OLUJA RIJESAVA SVE PROBLEME! PRIJE ILI KASNIJE BIT CE OLUJA, SVI MI TO DOBRO ZNAMO , DODIKOVCE NATJERAT TAMO ODAKLE IH TURCI I KOMUNISTI DOVEDOSE! PA NEKA TAMO SEBI PRAVE DRZAVE ,TRENUTNO ONI U BOSNI GUBE VRIJEME A GLAVE CE DA POGUBED PRVOM PRILIKOM! SRBI NEMAJU SANSE U BOSNI OPSTAT!
Ja sam za jedinstvenu BiH..Kakva RS, kakva Federacija? Kakva Herceg-Bosna? Dajte napravite normalnu državu sa jednakim pravima svih državljana (bošnjaka, hrvata, srba, talijana, svemiraca itd..). Zastavu stavite neku povijesnu kao što je bila ona sa ljiljanima, glavni grad Sarajevo i gotovo. Jedino tako će biti neke budućnosti BiH, a ovako je stalno na nekom rubu sukoba i rata, a dosta je više ratova... :( I želim da kada reprezentacija BiH igra nogomet da svi navijaju za tu reprezentaciju,cijela zemlja, a ne ovako... Je li to utopija ili ima još istomišljenika? Pozdrav iz RH.
pak, visoki predstavnik je istakao da \"nijedna stranka ili pojedinac nemaju isključivo pravo da predstavljaju bilo koji konstitutivni narod\". A STA JE SA SEJDOM?
Tako je Inzko, vladavina zakona se mora postovati i ko god krene protiv drzavnih intitucija zna se kako treba zavrsiti, ZATVOR!