Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mjesta za paniku pa ce onda da nas iznenadi, kad nas snijeg u januaru iznenadi da nas ne iznenadi ebola
mislili su više ono ako dođe dođe ako ne dođe ne dođe .. ne možemo mi tu ništa :D
kakva crna ebola, nas bi gripa istrijebila kakav nam je zdravstveni sistem. bilo bi sredi sinu posao u ministarstvu pa ćeš dobit vakcinu ili intervenisat ćemo kad se mjere usaglase sa ostalih 50 nivoa vlasti...
Nebrinemo mi nimalo za te uvozne epidemije ili viruse - imamo mi svoj endemski koji svaki 50 godina nas zavlada i pobije stotinjak hiljada, naš virus se zove ČETNIKLUK a nekad pojavi i ona malce blažija varijanta USTAŠLUK.
Nema panike kao sto nije bilo ni prije par godina. Putin ukinuo plin cijeloj Europi a nas ministar izjavi kako nema potrebe za panikom i da je kod nas uredno snadbjevanje plinom. 2h kasnije cijela drzava ostala bez plina.
Ma ja ba. K'o Cernobil. Stace na granici sa BiH. 'Bem vas tupave.
Ако буду спремни за еболу као што су били спремни за поплаве јао си га нама!
Ja ***te, a sječaš li se ti onog virusa koji se pojavi tamo krajem 80-ih a početom do sredine 90-ih ubih stotinjak hiljada ljudi ovdje na Balkanu, kako se zva onaj virus? ................................... ah sjetise - ČETNIKLUK :)
Mi smo zarazeni nacionalno nepotrebna nam druga zaraza
Ma jok... nema..
Nece ni ebola u BiH :P Nema razloga da strahujemo :) Nasi epidemiolozi su spremni :P Kao sve ostalo sto imamo spremno :/ Nema straha od poplava?! Nema straha od krize?! Nema straha od pasa lutalica?! Nema straha, nema straha od ku*ca!!!! Ako dodje ebola u BiH ima da se izvrcemo ko muhe!!!
...zapadne li nas ebola u vrijeme postizbornih kadrovskih križaljki, nadrljali smo...
Sacekat ce dok se mi dogovorimo
...kako i inače znamo...