Umjetnička slika uzbrukala strasti
0
Enver Mandžić tvrdi da nije kupio Cimešinu sliku
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ti njemu nisi popusila za tebe oare, jer slika je nikakva i ne moze se cak ni zvati slikom jer izgleda nezavrsena. Drugo, takvu cifru nemaju ni umjetnici koji izlazu u MoMA u Njujorku, a sad ti da ciejnis toliko. Jadno i pateticno pokusavanje osobne promocije, a jos jadniji Avaz koji je ovu shuplju pricu tako \"profesionalno\" prenio. I jos proglasili covjeka \"licnost dana\", a covjek nema veze s tim!!!
Zašto promocija slike nije u galeriji Envera Mandžića nego u BKC-u, ako je (po izjavi autorice) čovjek kupio sliku. Nema logike.
Prava promocija autorice. Dođite na izložbu pa ću sve razjasniti. Cilj je da što više ljudi dođe na izložbu.
a da odete malo u pm..i autorica, kupac, ovaj portal i slikaa..kaki su ovo seljacki trikovi!
Svaka cast Envere, moze se, ima se!
ima para u lole barabe,kad nestane ima u mog babe... to se jedino moze i prodati na TK-u..u tuzli su pare .)::)
u galeriji u woodfield moll pored chicago vecina izlozenih slika/oma i slikara sa nasih prostora/ se krece izmedju $400-2000 a samo 10-tak preko toga ali nema nijedna preko 10000
cuj 60 hiljada pa da prica sa mnom ne bih toliko dao za nju a i nemam toliko pravo da vam kazem ......
Bas me zanima kakva je slika ,ako neko ima link ili naziv slike nek napise ! Hvala ;)
sta je za njega 60 milja, kad u bh porodica zivi sa 35KM mjesecno, bog te mazo