Nakon podnošenja ostavke
167
Enver Hadžiomerspahić čistio most Ars Aevi
Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog covjeka za GRADONACELNIKA ! Sarajevo bi postala metropola !
Seljacine ovaj covjek je konceptualni umjetnik. Posto po komentarima vidim da nemate pojma pogledajte malo na netu sta je to i onda ce vam biti jasno sto ovo radi i zasto bas pred kamerama. Koristite malo taj comp nije on samo za tri sajta sto gledate po cijeli dan. Kad bolje pogledam ni ne treba nam muzej savremene umjetnosti.
Upo ti pravo.!.
da sigurno mijenjam nadimke zbog toga nemam pametnijeg posla a ti da si malo skontao o cemu se radi ne bi pisao ovakve gluposti nego bi podrzao covjeka koji radi nesto da unaprijedi ovaj grad koji je propo ko zeton al nije bitno nek se ulaze u neke druge stvari koje ne donose nista a kultura 0 bodova.na pravom smo putu da uspijemo pogotovo sa razmisljanjem poput tvog.haj zdrao
eto samo koliko si r.e.t.a.r.d.i.r.a.n. cuj prodaj umjetnine pa umjetnine postoje da bi se izlozile i da bi ljudi mogli posjecivat isti muzej i samim time zaradjivat,nece turisti posjecivat muzej u kojem nemaju sta vidjet.a de mi reci samo kako ces napraviti muzej moderne umjetnosti za milion maraka pa nije restoran d.e.b.i.l.u. jedan imas li ti mozak uopste.
Ja sam se Enjo na ovom mostu ukenjo.
cudo nije neko janje donjeo da ga pocasti
ja sam seljacina i ja volim da ga dudlam , kakva ba umjernost, dje se to nalazi posto nisam odavle? :(
...eto, meni bi trebalo okrečit stan, bil doš*o? :(
d.e.b.i.l.i. jedni nije ga cistio da promovise sebe vec je ovo jedan vid umjetnickog performansa da malo pokusa ukazati ljudima u ovom gradu i drzavi sta su ustvari uradili,most je projektovao renzzo piano jedan od najvecih arhitekata danasnjice gdje bi isti bio zaduzen i za projekat muzeja moderne umjetnosti i enjo se borio da napravi muzej moderne umjetnosti prije svega za dobrobit grada, jer posjedujemo kolekciju umjetnickih radova vrijednu preko 10 miliona eura kolekciju koji bi svaki grad i selo izvan granica ove k.u.r.c.e.v.e. drzave prihvatio i zaradio na turizmu,ali ne, samo se kod nas se smanjuje budzet za kulturu i ne radi se na tome da u nju ulazemo i profitiramo kao sto rade sve normalne nacije.prvo se informisite ko je enver pa onda laprdajete nepismena b.a.g.r.o. b.a.l.i.j.s.k.a.
Danas je Belma, zadržavajući performerski karakter ličnog protesta, prošetala na zemljištu gdje se treba izgraditi Ars Aevi.
Pogledajte ovaj potresni video koji je sinoć emitovala FTV. To su stvari koje moraju dirnuti čovjeka, a ne ovo p.e.d.e.r.i.s.a.nj.e sa kičicom i metlicom. http://www.federalna.ba/bhs/vijest/44046/prezivljavaju-na-odlagalistima-jalovine-banovickog-rudnika
pa jel više očistio od juče čisti ,,
Pa valjda vrli poznavaoci umjetnosti kao što su fahro, bakir, naser, salkov mali zlatko i ostali kontroverzni biznismeni, kupuju ovakve umjetnine i tako peru novce, ne znam, ali ideja nije loša, prodajte dio tih neprocijenjivosti, osigurajte muzej i svima dobro.
uzimas nam posao.... radis dzabe?????
Sad on čisti i izvodi umjetnički perfomans....a nije se niko nadojio državne s.i.s.e kao on i Dino Mustafić... ...ustvari jeste Pjer Žalica za film o Plavom orkestru, ocam\' Avatar je s manjim budžetom snimljen
\"Troll\" je napisao: - \"Seljacine ovaj covjek je konceptualni umjetnik. Posto po komentarima vidim da nemate pojma pogledajte malo na netu sta je to i onda ce vam biti jasno sto ovo radi i zasto bas pred kamerama. Koristite malo taj comp nije on samo za tri sajta sto gledate po cijeli dan. Kad bolje pogledam ni ne treba nam muzej savremene umjetnosti. \" - A ja kažem: Naravno da nam ne treba! Treba nam neko ili nešto da nas izvuče iz ove teške situacije. Treba nam jaka industrija i privreda, da počnemo dostojanstveno živjeti. ps nisam seljačina i ne dam ni 5 feninga za tu tvoju \"konceptualnu umjetnost\"