Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zadnja je genijalna!
sta reci? koju poslugu porat? jednom rjecju bas se ismijah
riga mi se na krscansku dvolicnost,karikature Muhameda mogu,a karikature lopova Gestapo ne odobrava,kako to ?
kažeš pljuje po državi koja ga je primila ? tako što pravi fotomontaže ljudi koji su hrvatsku bezobzirno opljačkali ? kada bi se plate dijelile po visini IQ-a, ti bi sigurno bio na socijali ! ;-)
\"Ja sam kompjuterski stručnjak i znam kako funkcionira Facebook\"... hhahahaha oplakah
pa masoni je izbrisali radi druge slike gore, gdje se vidi njihova piramida, sunce, oko, i simbol banke onaj konj u ovom slucaju, itd itd sad cu da je stavim na svoj fejs, pa nek se j... svi redom masoni:)))
Izgleda da ste vi Muslimani stvarno bili Hrvati u \'proslom zivotu\' pa se tako zustro zanimate za politiku u komsijskoj nam zemlji!
duhovito,ali da je majstor??
Musliman na socijalnoj pomoći pljuje državu koja ga je primila i koja ga hrani. Tipična situacija rekao bih, ništa novo. Dobra ova fora kad se naziva kompjutorskim \"stručnjakom\" haha. Stručnjak sa dvije fore iz Photoshopa i previše slobodnog vremena. Daj mali uozbilji se, nisi ti vidio što stručnjaci rade. :)
DAJTE NAM BUREKA I MEZETLUKA hahahahahaha pao sam sa stolice hahaha
a kakve veze imaju zuadnje dvije slike sa hrvatskom?
kako samo intelektualne face ove vehabije imaju,kud nije to fotomontaza
Mogli ste ove slike strpat u onu vasu famoznu galeriju slika a ne vako jedna ispod druge
Vau, ti si kompjuterski strucnjak?!
na ovoj reklami DOLCE & GABBANA pogledaj te iza njih Ekrem Jevrić :D D
JAdo jadni hoces 5 minuta slave....... e jadno jadni ...... pu smece
dokle više ovaj dilentat, pa ovo bi dijete u paintu bolje radilo :(