Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujući Vašem članku sutra ce sve to nestati i naći se na Drveniji ili parfimeriji...
Sve ce to na autopijaci zavrsit
zar nije bolje pokloniti živima. mrtvima svakako ne treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umro jednom veoma bogat covjek musliman. Ostavio je dva pisma sinovima svojim. U prvom pismu je pisalo da kad umre hoce da ga ukopaju sa carapama na nogama. U istom pismu je takodjer stajalo da otvore drugo pismo tek nakon dzenaze. Sinovi njegovi se uzrujali, ne znaju kako da ukopaju babu svoga sa carapama kad se zna da tako ne moze po islamu. Isli od covjeka do covjeka, od hodze do hodze i svako im rekao da ne mogu babu sa carapama ukopati. Oni onako shrvani sto nisu mogli babi zadnju zelju ispuniti sahranise ga bez carapa. Kad su dosli kuci sjetise se da je u prvom pismu pisalo da nakon dzenaze otvore i drugo pismo. Kad su drugo pismo otvorili pisalo je: "Sinovi moji dragi, vidite da ne mogu na onaj svijet ni carape ponijeti, zato ne zivite za ovaj svijet nego za onaj drugi. Pare vam nista ne mogu pomoci ako nemate srecu i unutrasnje bogastvo." Ko shvati pricu- skontao je :)
Prica je istinita, da napomenem
Nisi shvatio pricu...ocigledno:)
Dok je bio ziv od knjiga je jedino u ruci drzao "Crvenog bana" a sad smo mu ostavili Anu Karenjinu da cita. (Izvinjavam se ako se komentar ponovio. Kompjuter me zeza.)
Ateisticka Kapela,pazi molim te,nisam znao da je i Ateizam neka vjera.....sve jaci od jaceg komentara danima vec
Imaju li free wi -fi ?
iskopaće tebe Lucky. ..
Jao članka majko mila...
Ko zna,moze zatrebat 😂
Parfemi ce hodati gore dole po Ferhadiji i Bascarsiji.Za knjige nisam siguran,jer nije kod nas potraznja velika.
Vaše je da umrete. a mi smo tu za sve ostalo. JKP Pokop.
Velika steta sto se ovdje groblje napravi ,,, Kakvi su tu nekad vocnjaci bili
Nedao bog nikom da umre :)
ova zdravka crče od sege na svakoj slici. dobro je ba budaletino uozbilji se.
Je li me furaš da ste ovo napisali? HAHAHAHAHAH
jadno je da je u Pokopu plata za VSS minimalno 2 500 KM znajuci da ce ljudi vazda umirati digli sebi plate, a o cijenama "usluga" Pokopa je tuzno govoriti...
evo prilika za pljackase grobova da se obogate.Uzmi cigo parfem i prodaje na carsiji "orginal majkemi" hahahaha