Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh eto jest mi bitan Kusturica, ne znam ni zasto otvori ovaj clanak. Samo me ovi komentari privlace :)
Pa dan mi je bio katastrofalan. Dodjem kuci, idem na klix i komentari me bas odmore:))
Kud nije obje slomio.
MALAVALA, DA NISTE UMNO UNAKAŽENI GENETSKI PA DA ČOVJEK I RAZMISLI ALI NEKI MOJ PREDAK IMAO PAMETI PA NA VRIJEME ZBRISAO O BIJESNIH VUKOVA. HVALA MU DO NEBA.
E JE*O TE KUD MI TO REČE, SAD NEĆU MOĆI VEČERATI OD BRIGE. HAHAHAHAHAHAHAHA NEK SE PREKRSTI I BIĆE MU BOLJE.
na drugome portalu procita da je pao sa magarca......... a sta je bilo MAGARCU
kosturica kosturica ***o ti maju
Emire vratise tvoje Sarajhevo te ceka,,,,,,,,,,, Nemanja sve ti je oprosteno
Ovaj je zalutao u sto pm,čovjek koji je iskoristio nekakav srpski ludi običaj,proglasi se srbinom i dat će mo ti milione??
Kusta; Dabogda imao tvornicu Playstation-a, a djeca ti se bez šaka rađala!
Ne mogu da vjerujem, pa samo par komentara o "prodaji" vjere. Sta je ljudi, ne mrzimo se danas toliko ili cemo da od sutra nastavimo?
krepo dabogda
24 sata.info:"...kako Telegraf nezvanično saznaje, slavni režiser je na snimanju filma “Na mliječnom putu“, pao sa magarca i doživio potres mozga!..." A đe ćeš pjan na magare?
pravi pećinski čovjek.
Trudi se da bude chetnik, ali za njih ce jadan uvijek biti emir balijica heheh
Sve ovo što bude lupo i srao poslije ovog pada sa magareta,nije zbog pada.Inače kisla mu je glooova godinama pa mu nije u redu.
Kaze se pao sa konja na magarca; on je pao sa magarca! Pocetak zadnje faze
On je ko mali povrijedio glavu a sad je samo nogu :) @ Andricu jesil masirao nogu svom idolu? Mogu mislit kako mu danfaju geno, obavezno ruke dezinfekuj da nebi fasovo ebolu .)))