Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijeme ti je Kadra da i ti osjetis kakav je smještaj u Zenici
Nije lahko bit vođa studentskog doma,nemože to svako,treba se rodit za to
Ma ja, samo ti znas direkor biti, niko drugi, hahaahahha
I tebi cumcuma u cuncupi hostaplersku.
znamo kako se postaje direktor javne ustanove
zajeban brko zagrizao stolicu i ne pusta. nevjerovatno kako ljudi bolesni postanu.
Ko zna mozda tuzilastvo utvrdi da nije kriv ili ga pak sud opere za sva vremena, isto ko sto ce Fahru sad.
Jrl po zakonu Kadrija?
Znalac u vođenju studentskih domova. Pa što su nam studentski domovi najjadniji na svijetu znalče?
Znalac u provodjenju diktatute, npr.ukoliko neki student napise na svom privatnom fb profilu nesto sto se ne svidja njemu ili njegovoj kcerkici ili slucajno samo podijeli ovakav clanak bice pozvan na razgovor kod ovog brkice gdje ce dobiti prijetnje da ce biti izbacen iz studentskog doma a najmanje sto ce dobiti je prediskljucenje.
To je tačno 100%. Ja sam dobio zabranu ulaska u studentski dom u Nedžarićima upravo zbog objave na svom facebook profilu. Podijelio sam članak koji je Klix.ba objavio a koji govori o načinu zapošljavanja pojedinih osoba u JU "Studentski Centar" Sarajevo. Kada sam pokušao ući u dom portir mi je rekao da je dobio naređenje od uprave da me ne smije pustiti u dom. Pokazao mi je isprintanu fotografiju s mog facebook profila i dodao kako ne zna razlog zbog kojeg imam zabranu ulaska u dom.
Nakupio se stari lisac para i veza, nedodirljiv je on za sve, obzirom koliko je nečije djece uhljebio i eura uštekao, može duškati i uživati u plodovima svog rada, a na kraju krajeva nije on sam sebi to omogučio, jer mu je neko ionako prećutno sve ovo dao.
Brkice u zatvor.
Rmire, bolan ne bio, pusti da te drugi hvale ako vrijedis.
kad vidim direktora skole ili pedagoga sa brkovima meni odmah padne mrak na oci
U pravu je, zna čovjek znanje, ne može svako ovako znalački musti državu toliko godina. Nekog bi uhapsili poslije prvog mandata.
Idiote jedan neobrazovani. Mediji treba da se bave pisanjem istine i ukazivanjem na nelegalne radnje i na nepravdu. To i jeste sustina istinskih slobodnih medija. Ako hoces uljepsavanje situacije onda u Sjevernu Koreju. Cuj ti bilmeza, on za aktivnosti tuzilastva optuzio medije?! Koji kreteni su nam na funkcijama, cudo je da ikako funkcionisemo kao drustvo.
"On posebno spornim smatra to što mu u komentarima na Klixu pišu nimalo fine stvari koje znaju samo njegovi najbliži saradnici." Nije vazno sto je istina to ruzno,vec aman kako je isplivalo