Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
povratio sam...
Interesantno je da je gospođa Vlajki od svog supruga mlađa tačno 38 godina (1980. godište), 1980 GODISTE I IMA 38 GODINA KAKO TO??
...šemso, ako žen akaže da ima 38, onda je 38. lična karta laže.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Došao lik u biblioteku i kaže: - Dobar dan, dajte mi neku knjigu o samoubistvu. A bibliotekarka će: - Jeste, pa da mi je posle ne vratiš.
Pošto niko od prethodnih koji su ispisali komentare ne poznaje djevojku, evo jednog komentara od nekog ko ju je poznavao lično. Andrijana je bila veoma dobra osoba, vedra i vesela, puna života! Prezgodna i prelijepa plavuša, oduvijek popularna u društvenim krugovima. Sigurno su joj zavidjeli mnogi na njenom izgledu i položaju. Po nacionalnosti Srpkinja, završila je gimnaziju i fakultet, a i sama bogata, živjela je u svom stanu u centru Banja Luke sa svojim kćerkama. Doduše, za bivšeg muža imala je čistu propalicu, tako da bi to bio jedini minus koji bi mogao da joj se pripiše. Djevojka i žena za sva vremena!!!
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/entertainment/filmovi/strava_u_ulici_brestova/Fredie_Krouger_01_a_390573464.jpg Sunce ti jeeEbem, ŠTA JE OVO?!!!!!!!!!
http://www.e-novine.com/files.php?file=photo/entertainment/filmovi/strava_u_ulici_brestova/Fredie_Krouger_01_a_390573464.jpg
Ova koka ili je: 1. u grdnim finansijskim problemima 2. ili je ruznija od Quazimodo-a 3. ili je dobro udarena mokrom peracom u glavu! Ne znam cetvrti razlog iz kojeg bi se vjencala sa ovom ogavnom i kvarnom rugobom, jer on nema ni ljudskih kvaliteta koji bi mogli kompenzirati njegov vanjski izgled.
Ovaj ili dobro jebe ili ima dobrih para na racunu :D
Afrkicka sljiva i drzavni budzet bez limita
fujj...koja idiotkinja...neda u sebe gledati ni da mu je 20
sto ti je ljubav...
...... mislis na ljubav iz finansijskih pobuda? Zazmiri i reci DA!
Pa sto nisu postavili sliku da vidimo tu ublehu.
a sto niste metnuli i njenu sliku,da vidimo taj uzegli puter :))
Ovaj Šešeljev klon je garant kupio lamu iz pionirske pa je oženio.
Neko joj sihre bacio
mora da je pojela 1 kg heroina pa ne zna za sebe valja leci snjim u krevet JAO
ruzan ko pasce
Fiona je legla ko melcin horoz