Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj ba ljudi sto napadate novinara koji govori ono sto svako zna, i kakvo je to potpaljivanje vatre iz genocidnog entiteta kad znamo da ni taj entitet nije nastao voljom gradjana Bosne i Hercegovine nego voljom gusara, a kao trece kako mozete uopce da slusate pricu bolesnika fredija krugera vlajkija? ako cemo se djeliti (a nema sanse) djelimo se po popisu iz 91. ja predlazem ja da se provede referendum za gasenje genocidnog entiteta i zatvaranje u zatvore svakog onog ko spomene secesiju. novinaru tekst je pun istine i realnosti, nismo vise djeca da palimo svijece dok nas snajperima gadjaju i ukopavaju se oko nas ili nas zatvaraju u neki rezervat. ZA BiH SPREMAN
Nista novo na poziciji \"negativca dana\". Jedan dan Hrvat, drugi dan Srbin, pa opet Hrvat, Srbin, Hrvat, Srbin... onako multietnićki A pozitivac jedan dan Vedad, drugi dan Mirza, treci Bakir, Fahrudin... Uz tolike pozitivce izgleda da jedan narod u BiH stvarno jede zlatnim kasikama
a zasto ne referendum to bi bilo naj bolje pa da vidimo na cemu smo
NJEGA PODRŽAVAJU HDZ-OVCI, JUDE SVOGA NARODA.SRAMOTNO!
jest lipšo pravi
Negativac dana, i jos hrvat po mjeri drugog entiteta u kojem dominiraju srbi?! Chuj to! To valjda znachi da je i ZELJKO KOMSIC negativac dana zato sto je po mjeri \"prvog entiteta\" u kojem dominiraju bosnjaci. U svakom sluchaju, ni jednog ni drugog nisu birali hrvati. Ili je Zeljko dobar jer je \"nash\" ali Vlajki nije jer nije \"nash\".
Koji kreten.Izgleda kao kakav psihopata.
svuda se sunce radja , lijepa svaka je zemlja ,kao sto je bos.na moja na svijetu ljepse nema.....
A sjecas se Vlajki kad si gostovao na TV1 kod Senada, kome si ujedno i prof bio, i kada si se izjasnio da ti ne zagovaras podjelu BiH, da treba samo naprijed ici prema stabilizaciji? Ne sjecas se? P.eder!!!!!!
@Boshnjo Moram priznati, odlično vladaš srpskim jezikom, a što se tiče sadržaja, pokušaj malo više kao izvor koristiti knjigu nego džamijske propovjedi.
ovo je moj autentični hrvat, jer ja zagovaram autenticnog hrvata i kao predsjednika ministarskog saveta na nivu be i ha. a sto se tice ftv, nek\' se .ebe!!!
A sta je Zeljko Komsic?
a što je lijeeepp,mora da ga je mati o zid tresla kad se rodio
@Darwin kloc poslednji i zadnji put 1992. ga primih. sad sam spreman da ga neprimim vise, Charlse! LOLL
@ Dr. Lecter Iskreno do bola! I najbitnije: ISTINITO! Svaka čast za ovaj post.
Ako ćemo iskreno, ipak je ovaj Vlajki intelektualac. Srbi nisu toliko uvrijedili Hrvate izborom Vlajkija, koliko smo ih mi izborom Komšića. Pa zar nismo mogli od onolikih hiljada i hiljada hrvata u Sarajevu i Tuzli (po nekim procjenama SDP-ovih analitičara, u ta dva grada živi preko 70%, to jest oko 320 000 Hrvata u BiH) izabrati barem nekakvog prosječnog intelektualca, a ne onog uličara. Pa da i naš, bošnjački Hrvat koju pametnu napiše kao i ovaj srpski Hrvat. Nego jok. Naš bi se samo marisao, a i to preko novina. Šteta. Idući put ćemo im Vikića pogurati za hrvatskog člana predsjedništva, pa da barem mariše nekoga kad obeća.
Bosnjo kada si ga poslednji put primio. Dodji kod cike.