Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba mu zabraniti prilazak bankomatu ;)
.......samo cash....takvi ne priznaju kartice........osim službenih....
https://www.youtube.com/watch?v=cmsynvocsLg A sta treba onda ovome ?? SDA govna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto Emdže ako Bog da nagodinu opet negdje u zgradi vlade. Vratit će se stariji, luđi, jači!
Nek' covjek Bajram u rahatluku doceka,nije ubio
SDA ga je zrtovala.....ocito Emdzo nije htio lizati guzicu SAD mafiji iz Sarajeva i bravo za Emdzu....sad nek osnuje svoju stranku i nek odjebe SDA iz Bihaca a mozda i iz cijele krajine.....SDA je stranka mafije iz SA......Tuzlaci bi trebali osnovati svoju stranku i odjebati SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir ce da ga zastiti.
Nacin na koji Herodotus opisuje da je Perzijski car Cambyeses II kaznjavo primanje mita treba primjeniti na Emdzadu. Kazu da bi naredio da se covjek ziv odere i da se njegova koza ustavi i od nje napravi presvlaka za stolicu za buduceg covjeka koji ce doci na istu funkciju. Tako da novi funkcioner sjedi u stolici napravljenoj od ustavljene koze od onoga ciju je funkciju naslijedio i da misli da li da primi mito ili ne.
klasični primjer bh vjernika iz prvog safa
Da li ima zabranu napuštanja zemlje ????
U BiH se izgleda ISPLATI krasti i otimati!
U zapdau bi trebao dobiti 20 godina zatvora kod nas 2 sedmice ili mjesec dva bude malo na vjestima osiguro sebi 2 to 3m marka na racun i boli ga k****c tako ce doci i drugi pa i treci jebe se njima za gradzane eh to ti je razlog zasto nemozemo napred i Zasto su nam plate i standardi sranje sve radi ovake stoke. Zasto puno kompanija u bih propada ne zbog stranaca vec radi nasi ljudi sa slicnim mentalitet.om korupcije zato unas uvjek strajk nema placa!!!!!!!!!!!
Kad njemu istece pritvor od mjesec dana brze.Nije ovo februar mjesec.
Sad je iskusniji sada ce "kulturno" i neprimijetno da krade.
Eh dragi moji bisanci neka vam bude ovo pocetak u kakvoj drzavi zivimo ovo je mala sitnica sad zamislite koliko gradova ima jos vece korupcije pa se pitate zasto su nam zgrade sa rupama i ceste i danas dan nakon 20 godina rata sve radi ovaki govana, ispitajte svakog jednog nacelnika od pocetka rada pa dosad pa vidite sta imaju oni a sta grad. Cuo sam da nacelnici imaju po 3 vikendice stanove, objekte na moru kuce i takva nam je sva drzava eh zbog toga moja i vasa djeca ce biti sirotinja i bice ponizavnja sve dok nedodze smrtne kazne za lopovluk.
yebo vas on pustite i one sto su ukrali 2m drva nek idu kuci djeci za bajram.
Kaznite ga sada sa nekim ministarskim mjestom zasluzio je co'jek :-D
TAko je to kad partija i stranka (SDA) zasjedne na sve. Ovdje samo nisu uspjeli da preuzmu i SIPU, i sad svi peru ruke ( a bogami i noge) od svog korumpiranog kolege ! NAravno nije SDA jedina korumpirana stranka u BiH, pokušajte onu koja nije, što čini svaki pojaom izbora i bilo čega nelegitimnim-. :((
Cim je uhapsen rekao sam da ce ga pustiti. SDA zorno spasava svoje lopove naocigled cijelog naroda.
ajoj...baš sam se iznenadila,hahahhahha....
SDA, drzavni neprijatelj broj #1!!!