Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzi galijasevicu ratni profiteri ministri i uhljebi su uz tebe
E moj Ermine,kad te Emdzad,ocito veliki lopov, ovlastio znaci da odmah i tebe treba preventivno hapsit.
Zula poštenjačina ;)
koliko reklame za borbu protiv korupcije i lika uhvate sa oznacenim novcanicama i nikom nista, pa idioti dajte mu otkaz odmah i izvrsite provjeru porjekla imovine, gledaj ovog na slici rumenka seljackog
Odmah mi je lakse kad vidim ova imena, da je Hrvat rekli bi ti skutori ne placaju porez i kradu, nek' se gone u RH, da je Srbin rekli bi da je genocidas iz R Sumske uz to i lopov, nek ide u Srbiju...ovako je "vas" pa je samo lopov xD haha
Ista vnago na sve tri strane jarane ...
Didier Deschamps.
#samokodnas
Boga pitaj koliko "stabilizirajuca" i "ekonomski napredna" koalicija ima jos ovakvih nacelnika od po 10.000KM mustuluka spremnih za naredne izbore. Glas za njih je glas za sistemsku korupciju, koju mozda nasi gradjani zele, ko ce znati.
@Meha Narod zna. :-)
Ja sam mislila da ce gospođu Galijašević ovlastiti:-)) ona je ipak mozak operacije...:P
@nenadjebivi kako god....nešto je operacije...:-))))))))
Bubu za gradonačelnika :-))
The Godfather , Don Vito Corleone .... WTF
hahahahh... znači, ne vjerujem...
Šta mu je rekao, koliki je sada procenta, 15 %? 10 Emdžadu i 5 % njemu Zno norod :)
"zbog privremene odsutnosti u obavljanju redovnih poslova" - da je Fahrin nacelnik bilo bi u avazu "zbog montiranog hapsenja".
Ponesi zastavu...Ermine Zuliću :)