Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce povucen i otici ce u zaborav i dobru pemziju kao generalni sekretar i Bankovic, sto je SDA praksa.
HEHE koji je ovo show bio dva dana.
U USK vlade padaju svako 3 mjeseca, ljudi se hapse i puštaju, krivi ili nevini, svejedno. Politika je postala razonoda polupusmenim seljacima i lopovima, a sve zbog sitnog ćara i interesa. Ovdje je sazrijelo za jednu ozbiljniju revoluciju !!
Narod ubleha... Zna li neko ko je direktor Agrama??? Clan koje politicke partije?? Moj narode nikad do pameti
Iz zatvora izlaze sređeniji nego da su bili kodkuće.
ovi iz Unsko sanskog kantona svake godine spektakularno hapse prosle nacelnike i jos spektakularnije ih oslobadzaju bez valjani dokaza, kakva je ovo lakrdija tamo
@renba Cirkus jarane da ga nema ! Znaš kad se guba dočepa položaja..... E tako ti je na USK godinama. Ovdje se lopovi igraju politike,
Nije mi jasno kako netko moze zabraniti nekom covjeku gdje i kako ce se kretati i sta ne smije raditi????Otkud policiji pravo da hapsi nekoga o da oni sebe nazivaju predstavnicima pravde,mogu li ja npr biti financijska kontrola s nekom bezveznom znackom i odat po kucama i trazim novac jer nemate helikopter ispred kuce????
@terminatorf77 Glup ili glupa si ko' noga...
Odmah ti iskljuciti internet
nema dok se ne zapuca
Uspio sam u zivotu da znate jer sam ažurirao aplikaciju KLIX
Uspio sam u zivotu da znate jer sam ažurirao aplikaciju KLIX
Hahahah. Pa ovi na vlasti se nama rugaju pisaju po nama. A mi kuci i vicemo dobro je dok se ne puca