Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamicu vam
sta vi znate da ste mislili gvavom ista radili bi sta ne sjedili i komentarisali kad je u ovoj jebenoj bosni sve nula nesto se mora da bi ziveo...
hahahahahahahaha
Em dobio uslovno, em oslobodjen troškova jer kao nema para, em mu iz budzeta placen advokat (vidjeti clan 188. stav 4. ZKP-a). Pa ovo je tacno izdajnicki. Ovi izdajnici koji su ovakav ZKP donijeli i ove sudije koji dosudjuju ovakve kazne, kako svoju djecu u oci mogu pogledati? A USAID, OSCE i Norvešku ambasada i svi koji su kao finansirali reformu pravosudja, marš iz države stoko pogana. Sram da vas bude. Pa tačno se isplati biti kriminalac, krasti i pljackati. Priznas, i ajd kuci.
najvise udjela u kreiranju naseg krivičnog zakona i zakona o krivičnom postupku su imali tada OHR........nastimali su ga tako da samo kriminalci od njega mogu profitirati i niko vise.......mamicu im
A ovi naši kriminalci uhljebljeni jedva docekaju, odmah kažu da su to radili po preporuci OHR-a, ovog-onog, skidaju odgovornost sa sebe. Te zastupnike koji su usvojili ovakav KZ i ZKP treba u knjizi opisati da naša pokoljenja znaju ko su bili izdajnici ovog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uzoran gradjanin!
Jos malo pa ce se na birou nuditi " posao " bavljenje kriminalom. Dobijat ce se i podticaj. Kriminalvi ce moci placati i doprinose na svoj kriminalni rad. Cuj godina uslovnog. Pa kome se ja posteno borim.?? Izgleda kriminal je bezbolniji!!!
u ovom našem zakonu ne postoji druga kazna osim "godina uvjetno"! Presmiješno