Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon !! Gasi svima mamu im bezobraznu jbem a ne samo po sirotinji udariti zbog tri neplacena racuna, da nemaju na cemu rucak skuhati. Gasi ovim smetljarima koji nas kradu godinama, decenijama .. gasi pa neka osjete kada radnici i narod ustanu na noge !!
Jaran sa carsije se kune da je vidio kako svijetli tramvaj!
ne svijetli... gori... i cire jaranu da vise ne kupuje gudru od malog hame...
Nek provjeri jel Gospa unutra !
nema struje zbog oluje...........
kako su pocele cijene rast hrane, vode, sad ce i struje....najbolje da svima iskljuce struju.... a narod nek se spakuje pa pravac u druge drzave i ko bude zadnji nek ugasi svjetlo zatvori kapiju.... :) ovo je ba citava propast!!!!
nije lijepo naravno nikome iskljuciti struju,ali ako nisu platili nema druge
Ma ovo je nocna mora...
nema se šta nadati za bolju budućnost, pakuj stvari, prodaj stan i pedala odavdje... žive ljudi u Kanadi, nemaju problema nikakvih...
Kakva smo gamad, treba sve isključit, polit nas benzinom i zapalit.. mi smo 0 generalno..
Ha evo ih Zlaja i njegovi reketaši došli po svoje! Šta češ, nemogu se od stare navike tek tako okaniti. Naročito kada je u pitanju DRŽAVA PO MJERI ČOVJEKA! Željeli ste, birali ste - pa neka vam je prijatno! " SRP I ČEKIĆ U RUKE" !
hu iz ju ?
E jesu eksperti ovaj Zeljkovic i Bubica, ali za unistavanje, rekoh ja neki dan, nista im nije vjerovati...
to ti je cudo, da je domacinstvo duzno 3 km dosli bi mu istog dana i makazama isjekli kablove, cuku odveli u sinteraj, zenu u bijelo roblje a dijete prodali na autopijaci. medjutim kada ti stranacki kolega kaze ne iskljucuj ti ne iskljucujes struju visemilionskim duznicima i guras ih u sve vecu dubiozu... i ko je tu kriv?
vidi sto im je para zafalilo pa naplacuju dugove ..
Bravo Zeljkovicu , bravoooo vlado kantona ..... Jel vas stid ?? :D