Komentari (402)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjoooooo sto sad taksisti uzivaju hem je kisa hem ne radi gras...
Radio ne radio, opet moram u skolu.
Da vam i za ovo nisu krivi hrvati i srbi. Počistite prvo svoje dvorište a onda se javite.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Počelo je...
jedino sto je pocelo je kisa
Kisa jos jucer, a Bubica ne da pare za GRAS, iako svi haman građani zavise od njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nek upregnu konje :) imace manje troskove pripremi plastic sijena i vozaj se heftu.
Ovo je urađeno iz političkih razloga. Mogli su isključiti samo trolejbuse, da građani imaju barem tramamvaj. OVO JE GENOCID. ASTRUJA SE SKORO ĐABA PRODAJE SRBIMA. Treba novi tarifni pravilnik, za ovakve potrošače. Razdvojiti distribuciju i elektroprivredu. Da se prikažu ukupna primanja pojedinaca. Koliko ima dužnika, a koliko imaju skrivenog keša uzetog od potrošaća zbog velike cjene.
Pokrenuti krivični postupak protiv rukovodstva Elektroprivrede i odgovornih za saobraćaj i komunikacije na svim nivoima u BiH, radi izazivanja nesagladivih posljedica po građane Sarajeva, te narušavanje javnog reda uzrokovanjem saobraćajnog kolapsa u glavnom gradu.
KAKVA DRZAVA TAKAV GLAVNI GRAD.KAKAV GLAVNI GRAD TAKAV I JAVNI SAOBRACAJ U NJEMU.KAKAV JAVNI SAOBRACAJ TAKVI STANOVNICI.JAD,BEDA I CEMER.OD KAKO SU IZ TOG JADA PROTJERANI CIVILIZOVANI HRVATI I SRBI I SA NJIMA KULTURA I OSTALE CIVILIZACISKE VREDNOTE OSTALO JE ONO STO SU OVI TRECI SA BRACOM IZ SANDJAKA I PRIZELJKIVALI GRAD EKSTREMNOG ISLAMA I JOS EKSTREMNIJE ZAOSTALOSTI.ZALIM VAS GRADJANI TAMNOG VILAJETA-SARAJEVA.
VOZI MIŠKO !!!
http://www.youtube.com/watch?v=-v2y3p8qE1k evo malo raja :D
Dobro je, dobro je. Ide zima biće to i gore.
oceli bit skole sutra ? :D
Najbolje bi bilo privatizirati i GRAS i ostala gradska javna preduzeća. To je jedini način da se ove institucije dovedu u optimalno poslovanjea građanima pruži kvalitetan servis. Stranke bi izgubile mogućnost imenovanja dobrog dijela upravnih i nadzornih odbora te "uhljebljavanje" podobnih na izmišljena radna mjestam, pa ne vjerujem da će se nešto tako u skoro vrijeme desiti.
tako je to u ovoj državi kad radnici Gras-a štajkom( obustavom saobraćaja) traže plate uplate doprinosa onda su teroristi, kad EP to isto napravi da bi naplatila svoje dugove opet su radnici krivi a ovi iz EP nisu teroristi
IMAM SAMO JEDNO PITANJE ZA NAŠE POLITIČARE: KADA ĆE TE UGASITI OVU NAKARADNU DRŽAVU KOJU STE UNIŠTILI DA MOGU NORMALNO DA ŽIVIM VIŠE?
dosta vas je vise,dabogda vam nikad ne ukljucili,koji ste vi kreteni u Grasu
bubice ljubice, *** ti familiju.. placenik jedan !
jel sad trebam grasu da naplatim racun za upalu pluca?
ja se probudim i evo sta me doceka, majku vam sandzacku