Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su stvarno uveli u školu u mom naselju, i kako čujem, nastavnici provode i po pola časa upisujući u taj elektronski dnevnik, jer se ljudi nikada nisu bavili tehnologijom, a osim toga, promijenili su im plan i program tako da postoje lekcije koje ni sami nastavnici ne znaju.
zakasnili ste sa tom elektronskom čitave generacije su obrazovane bez znanja roditelja.
Ovaj ministar veze nema o obrzuvanju, takove apsurdne stvari uvodi da je to nevjerovatno. Nastavnik mora posvetiti sve vrijeme administraciji a obrazovanje na drugom mjestu.
neka uvedu novo radno mjesto voditelj elektronske knjige :)
ovo je dodatni udar na pisanje nastavnika i oduzimanje vremena za pisanje priprema i pripremanje za nastavu. Nisam vidio kako izgleda, ali mislim ako se dnevnik cuva 9 godina, koliko ce se ovaj cuvati? Zasto nam onda treba maticna? Gubitak vremena...