Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRHOVNI sud BiH = Bosna i Hercegovina
Taj sud je samo marketing za siroke narodne mase a veoma skupa igracka
Taj sud je samo marketing za siroke narodne mase a veoma skupa igracka
Sud BiH ne postoji u Daytonskom ustavu ... A možemo se mi praviti ludi i izmišljati toplu vodu ...
Nihad Imamović je odustao od kupovine Agrokomerca samo nekoliko dana prije nego je trebao isplatiti novac Vladi FBiH. http://vijesti.ba/clanak/298865/rasprodaja-agrokomerca
Nakon što i Gadžo odustane od Agrokomerca, a vlasnik postane Razvojna banka, plan je Agrokomerc prodati Zvečevu, i to za oko tri miliona KM. Obzirom da će banka Agrokomerc kupiti za 2,2 miliona KM, a prodati za oko milion skuplje, bit će to ocijenjeno kao uspješan poslovni potez Razvojne banke, na čijem čelu sjedi kontroverzni biznismen Salko Selman (SDA).
Cijelu operaciju predaje Agrokomerca u ruke Zvečeva za mizerne pare odrađuju dvije grupe ljudi: Nihad Imamović i Mustafa Gadžo kao biznismeni. U ime političara pokrovitelji su Suvad Osmanagić, premijer Fadil Novalić i ministar poljoprivrede Šemsudin Dedić. Razvojnu banku koriste kao sredstvo manipulacije, piše Patria.
kako nije to je sda reforma
kod nas su sve reforme ispolitizirane, pravili su ih birokrate koji nemaju veze sa strukom.....ako je i traženo stručno mišljenje pitani su politički podobni "stručnjaci"..... zato je danas ovakva situacija od školstva, zdravstva, privrede..... pa do pravosuđa.....
Joj Hamo vidi mu glave.