Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha bagro arapska. Sprema vam se potop to je neminovno. Ponovo cete u beduinskim odorama rukama kuskus zderati. Samo polako sve ce vam biti oduzeto i unisteno. Na red ce stici i Kuvajt, Katar isl. :)
Egipat je lijepa i zemlja bogata povijesnim spomenicima. Do prije par godina, do "arapskog proljeća" imala je ekspanzivni razvoj turizma, koji je išao rame uz rame sa europskim turističkim gigantima Francuskom, Španijom, Grčkom, Hrvatskom... Nažalost politička previranja u ovoj lijepoj zemlji još nisu okončana, a radi jačanja fundamentalističkih sturja islama prijeti opasnost za turiste da budu kidnapirani, ili po alžirsko-tuniskom receptu iz sredine prošle dekade prosto pobijeni. Za ponovno podizanje turizma Egiptu će trebati bar cijela decenija političke stabilnosti i mira, kako bi se zaboravili krvavi frakcijski sukobi i vratilo povjerenje ciljanih gostiju iz Europe.
ahaaaa Vojni režim i da neko uživa lol moglo se uživati dok je Mubarak bio.
Imali su prilicno jak turizam do nedavno iz EU , sve dok se nisu poceli dogadjati nemiri. Tesko ce biti vratiti se na istu brojku, treba turistima opet uliti sigurnost koju su imali prije. Trebat ce za to vremena.
A još ih je i Semir syebao sa piramidom, nije im lako definitivno :)
Postoje dvije osovine teroroizma u arapskom svijetu, jedan se zove ISIS, a druga SISI!
eto me,sad cu................................