Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si zarazen mrznjom, covjece...ali, na kraju krajeva, ko te sisa...uvijek cete biti manjina (misli se na nacionaliste, a ne na hrvate) i na kraju cete se ugusiti u vlastitoj mrznji...ako normalni ljudi u europi mogu zivjeti u multinacionalnom okruzenju mogu onda i ovdje. A vi nacionalisti, zbijte se u torove i parite se među sobom i pravite male nacionaliste. Pozdrav bosancima i uercegovcima
Koje NVO i peticije. Gubljenje vremena. A pokojni Vedran se nije slučajno našao na krivo vrijeme na krivom mjestu. Spremao se tamo, svjesno išao i hvalio da će ako treba i život za boju fesa-dresa da dadne. ( Pitajte mu jarane ). Kad zalutali vlah hoće da se pokaže junači se više i okrutniji je od onih kojima služi. Primjer Željko Komšić ili davni primjer poturice općenito.
dobra inicijativa mladi,nema huliganstva i fasizma ima sport i sport!SAMO NAPRIJED!Podrska i nema pistolji i kamenje,vec sport i sport,ko je kriv-to je onaj sto je prvi poceo i zavrsio,a u tragediji nema vise Vedrana,jednog mladog zivota... BiH4EVER!
iskreno mi je žao zbog žrtava i moja sućut porodici Puljić i drugima. što se mene lično tiče nakon onakve reakcije javnosti nakon mučkog ubojstva rahmetli Magdija u mostaru, pri izlasku iz džamije ovakve me inicijative i peticije ne zanimaju.