Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradnja zaobilaznice za svaki grad na svijetu je najvažnija stvar. Sramota je da mi to ne možemo napraviti ni 15 godina nakon rata. Sve stoji zbog nekakvih 20 miliona, a država ima samo od Elektroprivrede stotine miliona maraka oročenih kod stranih banaka i ne zna šta će od njih. Put od Mostara do Jablanice danas traje i po deset sati. Sramota neviđena. I nemojmo se čuditi što agencije u Hrvatskoj turistima koji idu prema moru preporučuju da zaobiđu Bosnu. Nećemo mi dočekati ovu zaobilaznicu ni za još 15 godina.
jadan li si da nisi cistio hale cijeli zivot kad ti samo fekalije i bakterije pred ocima
@ACHTUNG A odakle li si to ti, neandertalac jedan, pa ti je Sarajevo selo... vjerovatno citav zivot zudis da se naselis ovdje i dobijes posao, pa si isfrustriran, magarce pogani.
guzno crijevo je grad fekalija, bakterija, svinjske gripe i ostalih vrsta bakterijaloskog otpada. u svakom slucaju nebi nikome preporucio zadrzavanje u ovome radioaktivnom selu, a jos manje stalni boravak. nije da pisem gluposti, radio sam za bakterioloski savez UN-a niz godina.
otimaj to sve, kakvi su to patrioti hoće da izmuzu maximum od države
E hebo im ja mater svima
Znaci 18 miliona vrijedan projekt, (ne brinite vidim ja dobro, a znam da ce 100 miliona biti ukradeno.