Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja konto ona firma Sartorius Libra Elektronik kad ono cojk Sartorius hihihi
Kad si vec tu doktore skokni malo i do Zagreba i Beograda. Tamo imas bruku materijala za svoje opservacije.
da Sartorius zna kakvi su mu jebivjetri drzi uvodno izlaganje, izvrsio bi samoubistvo pa zar ima ijedan projekat u zdravstvu ikad i igdje da se ovaj čnar Čerkez nije uhljebio ... doktor svih doktora, korisnik svih budzeta, projektant svih projekata (citaj: uzima guzovace pare bez imalo truda)
Ima li ikakve šanse da obiđe vodeće članove stranki u Bosni i Hercegovini, da postavi dijagnoze i da im odredi terapiju. Ne bi li i mi obični ljudi malo bolje živjeli
i, doktore, ima li ovdje iko normalan?
strucno misljenje je strucno misljenje :p