Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sa srećom bilo...i molba pilotima napucanih trulja da se drže limita...mrzi me kad moram zaobilazit klipove rasute iz vaših ćuniranih kršina.
Ebo te ko u dizeldorfu:)
tjuniranih,ne ćuniranih...ipak ćemo ostati dosljedni...i jos nesto,DESNOM trakom vozite,lijeva vam sluzi samo za preticanje ako je automobil ispred vas sporiji...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mjesto da se svi radujete sto: - ce se konacno smanjiti guzve u Sarajevu i nece se cekati satima na prikljucak na Stupu - je Sarajevo dobilo jedan od najmodenrijih autoputeva na Balkanu - ce BiH sa ovim koridorom postati zanimljivija stranim ulagacima VI MAJMUNI SAMO TRAZITE NEGATIVNE STVARI ?????????? Ima li osta nezahvalnije od Bosanacna na ovom svijetu ??????????
Kako je riješeno uključivanje vozila koja dolaze iz pravca juga i ne žele u Sarajevo, nego žele koristiti zaobilaznicu, ako može pojašnjenje?! Hvala!
a ja cio dan idem rubom autostrade ,cekam da mi neko staaane , prolaze kraj mene ne vidi me niko dal zbog kose il gitaaaareeeeee :P :P:P:P
Ovoje ništa živim u Kaliforniji,,da vidite štaje auto put iz grada u grad za 20 min a daljina sarajevo jablanica.U grad svratiš samo po potrebama i noćnim izlascima,kaznatije ako neideš avuto putem a koristiš grad dabi došao u drugi grad kamere svako 30 metara.
U drugoj traci u suprotnom smjeru vozi Peugeot ili Renault!!! negdje na 2:15....
ništa od tog dok se direktno ne priključi na banjaluku, tek onda ima smisla...
sad će ko u hrvatskoj krenut vožnja u kontra smijeru.
obiću je u širokom luku, nemam za gorivo i registraciju.
Hoce li izdrzati probnu voznju (zbog debljine asvalta).
Gledam i čudim se. Zar je moguce ovo kod nas?!
Kako je riješeno uključivanje vozila koja dolaze iz pravca juga i ne žele u Sarajevo, nego žele koristiti zaobilaznicu, ako može pojašnjenje?! Hvala!
Nikako. Idi do Braće Berlinaca, pa polukružno nazad prema Mostarskom.
Za deset dana na elektronskom znaku će stajati obavještenje vozačima:Radi radova na Sarajevskoj zaobilaznici na dionici od_do saobraćaj će se odvijati jednom trakom
E kamo sreće da su ga mnogi zaobišli...
Moderno, nadam se da je i kvalitetno i da je na dugo. A o ovima što izvode radove bez znakova upozorenja i kretanja u kontra smjeru, se nadam da je to zato što nije otvorena dionica bila kad je snimano.
Cujem jutros 9 kilometara zaobilaznice napravljeno za 10 godina, jesmo brzi bog te vidio...
A kad ne prave nista, opet kukas. Kad naprave 9 kilometara, "kako tako malo"???????????? Jeb**e mater svoju iskompleksiranu i jadnu!
sarajevo_sg stvarno si glup i seljacina, sigurno su ti u rodu ovi sto su 10 godina pravili 9 km asvalta a da ne pricam kolilo je to sve tek "kostalo".. Tvoj odgovor je pun kompleksa i jada, cemeru jedan jadni..
Kako se iz pravca Mostara ukljuciti na ovu obilaznicu? Haman na Ilidzu pa pa nazad za vlakovo!
U septembru ce biti gotova dionica Tarcin - Vlakovo, tako da ce autoput biti od Zenice do Sarajevo-jug (Tarcin). Ok?
Neće biti gotova u septembru, ne laži ljude bezze. Jesi li svjestan koji je sada mjesec!?
Konacno, svaka cast! Jes da je trebalo ranije da bude gotova, jest da su se lopine nakrale i da su godine prosle, jest to sve tako, ali otvorili su je ovi novi, bez obzira ko su, i to za veoma kratko vrijeme. Poznajete li dogadjaje u vezi gradnje ove dionice, vidjecete ko je sve bio upleten u lopovluk i zasto je sve kasnilo. Ali evo sad, tu je! i treba biti sretan, jer se ne bunimo protiv vlasti koja nas godinama krade i maže nam oči nacionalizmom i separatizmom, ulijevajuci nam strah da ce nas neko ili mi nekog napasti i povesti rat! Dokle više??? OVakvih vijesti treba da bude non stop, da se otvaraju putevi, da slavimo sportiste , da uspjesne ljude promovisemo, a ne da se sve vrti oko par političara koji zarad svog interesa jbu nas sve! A mi ćutimo! E pa nek ćuti, marva raja, sve do tada ovakve vijesti će biti senzacionalističke :) Haj sad