Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahaha
VRATITE IMOVINU SPC, HOCU DA OTVORIM ETNO RESTORAN SA SRPSKIM SPECIJALITETIMA U SRED SARAJVA. DOSTA MI JE BUREKA I CEVAPA BEZ SVINJETINE. GARANTOVANO SA SVINJETINOM !!!
To je crkvena imovina. Je li islamskoj zajednici i katoličkoj Crkvi vraćena imovina kolikoznam jeste. Vlasništvo je vlasništvo i ako ti asdf svojim podpitanjem negiraš.
Da li je crkva svojim ponasanjem to zasluzila? Nije.
Kada će konačno zgrada fakulteta biti vraćena Crkvi pravoslavnoj?
Nesto mi samo nije jasno, na pocetku teksta pise kao obezbijedili su sredstva za drugi i treci ciklus (to znaci ispade za bolonjce, jer ostali imaju svoj magistarski studij odvojeno), a novac su dali za magistarski studij Upravljanje kvalitetom u zdravstvu u vrijednosti, koji upravo nema veze ni sa drugim ni trecim ciklusom ni bolonjcima, vec je odvojeni magistarski studij koji je vec poceo...al\' hajd....
ahhahahahah. a budale...
\'\'u okviru ovog projekta razvit će se i magistarski studij iz mašinstva na Tehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću\'\', gdje će se izučavati napredne tehnike cijepanja vrbovih trupaca....... \'\'kao i doktorski studij iz informaciono-komunikacijskih tehnologija na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Banja Luci\'\' gdje će 1kg disertacije koštali 1000 EVRA...