Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stikeri. Popišam vam se na tog ili tu S.H. koji u gornjem članku izbacuje domaću riječ naljepnica i umjesto nje javno koristi riječ stiker. Upravo bi oni koji pišu ili govore za javnost trebali biti uzor čuvanja maternjeg jezika. Ali jok, nemilice se radi na osiromašivanju jezika izbacujući domaće riječi da bi ih zamjenili stranim.
Stid ih reci naljepnica...imaju kompleks nize vrijednosti pa ako naljepnica kontaju ispasce papci...
haha stikeri..trebao je napisat STICKERI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ušao je prvi kandidat. "Razumiješ li, ovo je jednostavni test kojim ćemo te iskušati prije nego te primimo u službu za koju se natječeš?" "Da." "Koliko je dva plus dva?" "Četiri." Ušao je drugi kandidat. "Jesi li spreman za test?" "Da." "Koliko je dva plus dva?" "Onoliko koliko poslodavac veli." Drugi kandidat je dobio posao.
nije bitno biti strucan, koliko je bitno biti podoban
jos jedna otimacina gradjana
PANINI
Da mi je znati šta to ne košta građane Bose. Kada bi nas ova parazitska vlada napustila nama bi svanulo!
Napustice te najranije u Januaru 2018,pod uslovom da imame na dzumama pred izbore izda avaz
Januaru 2019*
Kako tokmak jedan nema svrhu? Kako onda u Njemackoj i deugim evropskim zemljama ima, samo sto gore policajac ide redom i gleda na parkiranim autima je li istekao, i onda se pise kazna, skidaju table itd...ima stiker svrhu samo tu svrhu kod nas niko ne primjenjuje...
Ma samo je bitno da oni uzmu pare na tehnickom,malo ti pregleda kocnice i tako to reda radi i hajd vozi...Svojim ocima sam se uvjerio kako lik izlazi sa tehnickog sa golfom 2 a za njim gust crn dim,sta reci vise
Ako ste u mogućnosti da odvojite trenutak vašeg dragocjenog vremena i ispunite ovu kratku anketu, bio bih vam mnogo zahvalan. http://goo.gl/forms/ePZEFOOQqu Hvala unaprijed!
Stikere ili naljepnice imate svugdje u svijetu, tako da nema potrebe da kmečite. Kod nas se lijepi na šajbu a u drugim zemljama na tablicu, sve u svemu isti klinac, nije ovo samo kod nas.
Pa dobro svjetski covjece, reci nam svima cemu sluze te naljepnice?
Odgovor imaš u članku. Dali je vozilo bilo redovno na tehničkom pregledu. To naravno stoji i u saobraćajnoj, ali šta ako nema nikog u autu, kako onda postupiti? Čekati dok se vlasnik pojavi možda?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ima svrhu UDRI SIROTINJU PO DJEPU DOK NE CRKNE IL SE NE UBIJE
657000 registrovanih vozila x 5KM = 3 285 000 KM. Za sta? Za obicnu naljepnicu koja nicemu ne sluzi. E i ja pricam glupisti, cuj nicemu ne sluzi...itekako ima svoju svrhu...
@Wolfix , vidi nesto seljoberu, ako policajac zatekne auto parkirano bez vlasnika i ako zeli provjeru vozila moze to lako uciniti preko broja tablica, a to kad je vozilo u pokretu i da policajac vizuelno provjerava okaci macku o rep...nismo djeca.
@Wolfix odjebi i skini mi se sa kurca papcino
izgleda da smo ga svi ispušili u ovoj državi bez zakona zato nam je ovako stanje GADNO I ZAGUŠLJIVO sve puno ispušnih plinova