Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drogbi treba dat jaja da namlati malo cimbura.
Drogba voli muskarce...
hm neka je i BBC doso da nas malo predstavi u svijetu,svijet nas s BBC pamti samo po ratu,ajd sad neka malo pokazu da i ovde ima civilzacije i naroda;)
Zanimljiv je ovaj Drogba... svugdje ga ima, sve komentarise. Ljudi mozda je on Gay, pa ima neke komlekse
Kad citam drogbu, pomislism na neandertalca koji rasklapa avion.
Drogba po običaju sere. Nađi nešto drugo da se interesuješ. Igraj tetrisa, jebote.
Samo naprijed Imamovicu!
sta mislite kako Drogba izgleda? hahahaha, vec mi je smijesno
Jasmin je uradio za TZ više nego bilo koji SDA-ovski \"musliman\" u bilo kojem gradu u BiH, zato drogba nemoj da laprdaš, i okani se tih gluposti vezanih za \"komunjare\" itd... SDA-ovci i ostale \"muslimanske\" stranke su još gore po tom pitanju, ko to od njih molim te ide u džamiju i klanja 5 vakata namaza dnevno? Ja ne znam, ali ne djeluju mi kao neki muslimani kad ih vidim kako lažu u oči narodu tolike godine.
Drogba, dudlaj ga.
@Drogba Bez uvrede jer mi to nije namjera! Ti pljujes po svemu covjece, bilo koji clanak da je u pitanju, daj malo razuma i kazi nesto konkretno ako vec imas sta reci a ne samo pljuvati po proslim epizodama socijalisticko-komunisticke vizije iz proslog vremena. To je stari moj sve VIDJENO i prozivljeno preko ledja svih u BiH i SVI znaju. Reci nam nesto lijepo jednom da te SVI cujemo (castim cevapima kod Zoke kad dodjes u Tuzlu :) ako vec nista). Shvati ovo kako hoces ali garant nije kupovanje glasa za gradonacelnika TZ, bar je covjek rekao nesto normalno a ti ga svrsta u \"nesvrstane\", sa svojim rijecima, i ako ovo gore navedeno u clanku nije normalno po tebi, reci bar ti, sta je to normalno pa da svi procitamo... Pozdrav za tebe Drogba VELIKI, a i ostale Gradjane BiH :) PS: Reci samo da li da narucim DESETKU sa vise luka ili ? Pozz
koliki moze biti mozak jednog idiota kakav si ti? svaki gradjanin tuzle zna koliko je imamovic ucinio za grad..... a ovakve komentare kao sto je ovaj iznad mogu samo pisati zaostali neandertalci kojima je jedina odrednica u zivotu ko je koje vjere ili nacionalnosti,a svi ostali su \"komunjare\". kako jadno......
Kakva moze biti vizija jednog komunjare kakav je Imamovic...