Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za Lance Armstrong-a...
o ne.....opet kolaps saobraćaja....
Još nam samo ovi majmuni fale po ulicama, k'o da i ovako nemamo dovoljno belaja... Voze jednosmjernim u suprotnom smjeru, proleću kroz crveno, za njih kao da zakon o saobraćaju ne postoji...
rece divljak na motoru...
Niti idem jednosmjernom u krivom smjeru, niti sam ikad prošao kroz crveno. A ova bagra to radi, i maltretira pješake po trotoarima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ANTIŠEJTANSKA FETVA: Onaj ko je bacio kamen na srpskog premijera Vučića u Potočarima, oslobađa se obaveze da baca kamenje na šejtana tokom hadža.
Napokon da izvučem svog Povava i Kapviova iz podvuma
Staza početa 2015. godine i završena 2015. godine. Moraš početi malo piti neke tablete
Bvate nisam bio u Savajevu
Pa šta je ovo svaki dan moram reći SVAKA ČAST NAČELNIČE. Čini mi se koliko brzo radi da se ne stigne sve ni prezentovati.
Bakče se ovom stazom godinama i pravi te ludim, to što mu ti dopustiš je do tebe ali nemoj nama reproducirat ublehe. Načelnik koji godinama oduži svaki projekat.
Pogledah tvoje komentare pa ti onanišeš na ovog načelnika, hajd i jest bolje da sjediš kući, prođi Sokoljem da vidiš kako cijevi sa vodom vise u vazduhu. Otkud cijevi sa vodom u vazduhu pa pitaj načelnika kojem će trebati 3 mandata da završi ono čime se hvališe svaki dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imate li vi osjećaj da se oni hvališu kao da su svoje pare utrošili a ne našu crkavicu što nam uzeše kroz raznorazne poreze.