Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo cekam dezurne negativce da pocnu da pljuju... tri dva jedan... mozete poceti...
Postoji jedna djevojka koja je preživjela rat. Ali nažalost njen otac nije. Ubijen kada je ona imala svega dvije ili tri godine. Djevojka, tada mala nevina djevojčica ostaje sama sa svojom majkom u nekom tamo zabačenom i zaboravljenom seocetu. U takvim „za poželit“ uslovima završava školu i odlučuje se na veliki korak. Napušta topli dom i odlazi u veliki grad da studira, ispraćena jedino gorkom majčinom suzom. Dođe u veliki grad i nastavi svoju borbu. Pošteno kao i do sada, bez bilo čije potpore i pomoći, da bi prije nekoliko mjeseci ta borba dobila i nagradu. Djevojka bi pozvana od strane svjetskih glavešina, da dođe u tamo neki Kongres i da pokaže kako se i u Bosni može uspijeti, a da, što je još važnije, pokaže u kakvim uslovima, nametnutim od gore pomenutih glavešina, se mora koračati do uspjeha. Jer ono što je djevojka uradila i jeste uspjeh... Svaka sličnost sa Editinom pričom je slučajna..., a možda i nije. Bez obzira: „Edita, svaka ti čast kraljice“ :-)
mogla je u sarajevu zavrsiti kriminalistiku i cekati na birou. ovako bezeze :))
e ne bih dao moju produzenu kaHvu sa kiselom u Ferhadiji dok lijepe djevojke prolaze ispred mene za sto americkih kongresa! ;) lako je njojzi.. zna engleski ;)
joj koliko debilnih komentara na jednom mjestu :O Edita cestitam, ponos si ove drzave, kao i svi mladi ljudi koji se trude da nesto postignu u zivotu! Veliki pozdrav iz Mostara. :)
Svaka cast, samo ti svoj posao, ne slusaj nikog.
ja sna upm
dezerterka izdala je bosnu i hercegovinu svojim dezertiranjem i jos je nije stid da se hvali sto radi za masonsku vladu, sigurno se jos i prekrstila
...đe si "patrioto"...
Kakve li je ona sve provjere morala proci da dodje ili da udje u kongres
Nemam nista protiv stvarno, super sve pohvale samo zasto si izabrala da radis za teroristu neznam. Kampanja terora ne americkog naroda.
Djevojci svaka čast al 'novinar' koji je napisao i naslov i podnaslov je presmiješan. ''ostvarila je san mnogih Amerikanaca – rad u Kongresu Sjedinjenih Američkih Država.' - kakav glupan hahaha
...čast na radu i trudu...moj san je nešto drugo...a rad u dizajnerskom birou auto industrije još od malih nogu...